anonim9 ya hayır yaaa temizlik yapıyorum bu aralar çok giremiyorum allah için bırakma tartı aldım diyon en büyük motivasyon kaynağı tartıdır benim için o alınıyosa bişeylere karar verilmiştir😂 Belkim sana ilham olurum bugün tartı günüm ve tartıldımm veeeee -1.40 vermişimm 6 günde 🥳🥳

gizo00 birakmadiiiimmmm 😅😅 bende tam regl dönemi bitince başladım odemlerle beraber 3 günde 1.6 gitti 🤪🤪 ödem yani belli ama olsun tartıda eksi görmek çok iyi 😅😅😅

anonim9 ay vallaa sevindim bırakmak yok eksi eksidir valla 100 gram da versem sevinirim cumadan cumaya tartıl sende 💃

anonim9 cicegim devam daha bugun tarti gunuydu 90.0 haftaya insallah masallah takildim kaldim

gizo00 tartı elimin altında olunca her gün tartilasim geliyor 😅😅😅

anonim9 evet ama cok yavas gidiyor beden olarak baya fark var ama tarti 90 da kaldim ya sen neler yapiyosun kacla basladinnn💃🏻💃🏻

Zamansiz_ çok verdin ama normal bence 😅 ya tam regl bitişi tartıldım 97.2 geldim 🤮🤮😅😅 baya şişmisim diyeti bırakalı 😂

anonim9 ama haftaya harika sonuc alirsin eminim yetisirsin bana ❤️💃🏻

@gizo00 @Zamansiz_ kızlar ben zayiflayamiyorim yaaaa. 1 haftada -1 gördüm sadece. Evet spor yapmıyorum bir iki günde azda olsa kacamaklarim oldu ama -1 çok az yaaaa. Zayıflamaya olan inancimi kaybediyorum😅 siz ne yaptınız

anonim9 azda olsa kacamak yapip hic spor yapmadan 1 kilo harikaaa yuruyus duzenli beslenerek 200 grm verdiğimi biliyorm hemen birakicaksan yolun baslamadan biter 🥲 sana birsey diyimmi mukemmel bi hisss 120 130 lardan 89 lari gormek vucudundaki farklilik giysilerin gunluk hareketlerin birinin seni gorunce aa sana nolmus cok genclesmissin dediginde ac yattigin gunler asla aklina gelmiyor degismek istiyorsan lutfen kendin icin yap

anonim9 aşko haftada 1 veriyosan daha ne istiyonnn gayet normal ben 65 i gördümm çok şükür dayanamadım tartıldım bugün. arkadaşım benden gaza geldi oda başladı hatta bende haftada -1 veriyorum ama gram da versem çok mutlu olurum eksi eksidirrr sakın bırakma motivasyonunu düşürme❌🩷👙

Zamansiz_ @gizo00 haklısınız kızlar ama ben o -1 i diyetimin ikinci gününde verdim. 5 gündür hiç eksilmem yok sinirim bozuldu 😅😅 neyse yine direnmeye calisiyorummm diyet kafasından çıkmadım spora da alistirsam iyi olacak

4 gün sonra

Zamansiz_ canım benin durumlar vasat, adet olmadım bu ay test yaptım negatif piskolojikmen alt üst oldum, bu yüzden ara verdim, doktorda randevu arıyorum en erken marta veriyor napacagımı bilmiyorum🥹 sende nasıl gidiyor