Betybety 373738 hahaha 36 aylik 3 yaşında hala emzik kullanıyor 😂😂 kaybetti gidip kendisi aldi ebebekten artik kendisi seçip alıyor bıraktıramadik
373738 Betybety bak dün ne yaptım canım söyliyim şu diş kaşıyıcı varya içi sulu olan dolana girince donanlardan ondan vardı onu verdim dondurup ısırdı filan onla uyuyakaldı istersen dene ama dün ağladı zorlandım ilkti %60 aştık gibi
mlksrdl Zamansiz_ kız benim oğlumda başak kussada camurada düşse emziksiz durmaz benimki tiryaki🤣🤣🤣🤣🤣
Zamansiz_ mlksrdl deme ya peki dis yapisi nasil Delmeyi denedin mi verim alamayinca birakir belki😂😂😂🥲🤷🏻♀️
Zamansiz_ Zamansiz_ ay dur ne geldi aklima balona baglayip ucuruyorlar hayatimda o kadar sacma bsy gormemistim😂😂 sacma seyler ise yararmi dersin🦦🥲 bu seferde surekli emzik aldirip ucuralim diomus🥲 basak burclarindan hersey beklenir🥲
mlksrdl Zamansiz_ hadi ya bı umut bekliyodum🤣🤣🤣🤣 kız ama benimki pasaklı bı başak 2 yaşında pasaklı başak 🤣🤣🤣🤣
Zamansiz_ mlksrdl aa o zaman isler degisir benimki kucukken cipsi kendi yemiyordu elleri kirlencek diye 🥲 kizim da ikizler burcu 🙄😮💨😮💨🥹🥹😢🙁 tam bir pasakliya benziyor 15 aylik😢