• Sağlık
  • İnmemiş testis ameliyatı, ücreti?

Oğluma inmemiş/utangaç testis teşhisi koyuldu tek testisi için. Yakın zamanda tecrübeleyen var mı? Ücret ne kadardı?

Mommy12 6 aydır şüpheliydi durumu bugün kesin tanı koydu Dr. Üniversite hastanesi olmasına rağmen uçuk bir rakam söyledi.
    Acaba şehir hastanesine mi gidilmeli bir de bilemedim

Mommy12 tabiki doktorlarımız muhteşem iyiler ama farklı bir doktora da götürürdüm ben hem piyasası bu mu öğrenmiş olursunuz. Her dr bu ameliyatı yapıyor mu filan öğrenmek lazım geçmiş olsun☺

Bubenimoykumm çok teşekkür ederim. Evet ben de o düşüncedeyim ameliyat denilince pat diye korkuyor insan acaba mı diyor. Maalesef ticarete dökülmüş gibi.
      Evet evlat için herşeye değer. Ama özel hastane gibi bir rakam söylenmesi şaşırttı. Belki de piyasa böyle bilmiyorum. Yarın farklı ilde başka üniversite hastanesinde bir Prof a götürcez inşallah. Ama muhtemelen ameliyat. Çünkü hissetmiyorum ben de sağ yumurtalığını 😔

Mommy12 geçtiğimiz ocak ayında oğlum oldu ameliyat. Biz şehir hastanesinde yaptırdık

Mommy12 benim büyük oğlum bundan sebeb ameliyat oldu 2 yıl önce araştırma hastanesinde yaptırdık başarılı da bir ameliyat oldu şimdilik her şey yolunda

Mommy12 ben 6 aylık bir bebekken bi gariplik olduğunu farketmiştim 9 yaşına kadar takiple devam etti ergenliğe girerken iner belki takip edelim denildi en son artık ameliyat edelim boyutu diğerinden küçük kalmış yerine indirmemiz gerekiyor denildi bizde araştırmaya götürdük doktor yaparım deyince sıra alındı yaptı ve şimdilik sıkıntısı yok.

cunda 6 aydır falan hissediyordum sol yumurtalığı altını alırken hareket ediyordu siz de farkedersiniz zaten. Ama sağ öyle değildi. Elimle muayenede de çok çok zor hissediyordum. 3 ay önce rutin muayenesi vardı, doktoru utangaç testisten şüphelendi( kaçan testis). Çocuk cerrahisine yönlendirdi. Hocadan sıra bulamadığımızdan asistana gösterdik. O da ağlayınca kaçıyor zor bulunuyor ama 3 ay takip edin gelin dedi. Biz de dün doçente götürdük. O da zor buldu ve ameliyat dedi

Sessizakipci ya çok geçmiş olsun. Ameliyatı asistan doktorlar mı yoksa uzman veya hocalardan biri mi yaptı?
              Bir de hangi şehir hastanesi öğrenebilir miyim

meraklibaykus01 sanırım sizin postunuzu veya yorumunuzu okudum forumda. 9 yaşı hatırlıyorum çünkü. Çok geçmiş olsun

Mommy12 çocuk cerrahı yapmıştı ama uzmanlığını bilmiyorum açıkçası. Biz kocaeli darıca Farabi eğitim ve araştırma hastanesinde yaptırmıştık. En son 2 hafta önce tekrar kontrole götürdüğümde ameliyatı eden doktor gitmişti ve artık çocuk cerrahi bölümünün bu rahatsızlığa bakmadığını çocuk üroloji bölümüne gitmemiz gerektiğini söylemişti. Aklınız da bulunsun.

Mommy12 2,5 yıl önce 1500 tl vermiştik Samsun Medicana da

meraklibaykus01 benim de Kocaeli ve Ankara seçeneğim var zaten. Bugün üniversitede bir Prof tan sıra aldık. Bir de ona göstereceğiz. Ameliyat kesin bence ama bakalım.
                    Allah bütün çocuklara hastalık göstermesin. Dün ağlamamak için zor tuttum kendimi doktorun odasında

PiTi Çok geçmiş olsun size de. şuan olsa olsa 40 bindir bir de özelmiş sizin yani. Bu benim sorduğum Dr dün Ankara üniversitesinde ameliyatı yapacağını ve 40 bin istediğini söyledi. Ticaret aklı gibi geldi. Evet evladım için herşeyi yaparım ama içimin sinmediği bir doktora da yarım saat için dolandırmasına izin veremem. Profesöre götürürüm bari değer paraya.

• PiTi bunu yanıtladı.