İnmemiş testis ameliyatı, ücreti?
PiTi Evet üniversite hastanesinde yapacak olmasına rağmen çok uçuk bir rakam söyledi. Hatta evet diyecektik neredeyse o anki üzüntüyle, piyasa böyle herhalde dedik. Ama mantıklı düşününce saçma geldi
Bugün Kocaeli’de bir profesöre götürdük. Kadın gayet makul açıkladı. Ultrason hiç istenmemişti mesela onu istedi. 2-3 ay masaj gibi yumurtalığı yerine getirmeye çalışalım dedi evde. Ultrasona bakıp 2-3 ay sonra değerlendirecek kesin olarak.
Mommy12 geçmiş olsun canım 🌸
perimasali802_ teşekkür ederim pericim ☺️
Mommy12 teşekkür ederiz 🌺 Ankarada Etlik şehir hastanesinde uzman doktor yaptı ameliyatı. Günübirlik ameliyathanede oldu. Birkaç saat içinde taburcu olup eve geçtik. Bizim sünnetle birlikte oldu hatta
Sessizakipci Ankara seçeneğim de var benim. Muayenesi ile ameliyatını aynı doktor mu yaptı peki?
Kusura bakmayın çok soru sordum 🌸
Mommy12 önemli değil 😊 evet aynı doktor yaptı
- Düzenlendi
Sessizakipci teşekkür ederim ☺️
Peki ultrason ile bakılmış mıydı ameliyattan önceki süreçte?
Mommy12 ameliyat eden doktor bakmadı. Sadece elle muayene etti. Doğumdan beri biliyorduk zaten hep yukarıdaydı birkaç defa ultrasonla bakılmıştı
Sessizakipci evet onu demek istedim ultrason istendi mi öncesinde diye. Bizden hiç istenmemişti mesela son gittiğimiz Dr istedi ve önceki gibi direkt ameliyat demedi. Önce göreyim detaylı ultrasonunu dedi.
Çok şükür siz atlatmışsınız. İnşallah bizim düzelir, düzelmezse de en sağlıklı şekilde ameliyatla düzelir. Çok endişeleniyorum ameliyat basit bile olsa narkoz+ameliyathaneye götürme aşamasında çok ağlarsa diye götürürlerken 🥲 Allah daha kötü hastalık vermesin yeter ki, buna şükür