kahkaha Eşimin beni ilk gün ki kadar çok sevmesini isterdim o ilk heyecanı hiç kaybetmemeyi isterdim. O günler çok ama çok güzeldi
Sarahh21 azze evliliğimde değilde vucudumda göğüs ve popomu birazcık büyütürdüm Malum estetik fiyatları çok yüksek
1canbebisim azze eşimin kendini sevdirmeye çalışmasını benim de onu sevebilmemi sağlamak isterdim ya da sevdiğim biriyle evlenmek isterdim
Sarahh21 asyarana ya ben kendim büyük istiyorum . Kilo olarak zayıf ince belli biriyim göğüs ve popom büyüse çok güzel gözükürüm o yüzden istiyorum
asyarana Sarahh21 benim öyle bende çok seviyorum iyiki de böyle balık etliyim zaten 70 kiloyum ama popom büyük sadece belim ince kaç kilosun
kimkimki azze eşim daha az çalışsın ve maddi yönden az çalışır haliyle şuanki durumda olmak isterdim. Çok çalışarak kazanıyor ve sürekli kızımla sen yiyin için keyif yapın diyor ama o olmadan ben yiyip içince zoruma gidiyo.
sizene azze geleceğimi görüp eş denen insanla evlenmemeyi isterdim ve değnek olsa ona dokundurup öbür dünyaya yolamak isterdim 🤌🏻
Sarahh21 asyarana ben bi o kilo olsam fit olurum aslında ama alamıyorum işte 42le 47 arasında kalıyorum hep