Ne sıklıkla geliyo yanına kocalarınız kızlar nasıllar size karşı bi benimkinin libidosu duşuk heralde diye dusunmeye basladim artik
Cinsellik
biranne1bebek seni boyle düşündüren ne
perimasali802_ 13 15 gunde bir yanasmasi
biranne1bebek hep adim atan senmisin, eşin yogunmu çalışıyor,yada stres li bir ortammi var,o sürede yanaşıp mutlu mu ayrılıyor, erken boşalma gibi gibi sorunlar olabilirmi hiç konuştunuzmu bu durumu
perimasali802_ ben adim atmiyorum baya bi reddetti cunku zamaninda yogun caisiyo evet ama bundan degil bence erken bosalma sorunusa yok bana karsida cok iyi ama gel gor ki bu is umrunda degil
perimasali802_ bin kez konustum bisey yok sana oyle geliyo normal boyle seyler diyo
biranne1bebek haftada 4-5 kere oluyor bu aralar . Hergün versem hergün yapar affetmez .
biranne1bebek o zamn karakteri oyle canim kimi sik yapar kimide eşiniz gibi çok takilmaz
Monoton bir cinselliğin var ise arada bir renk katin
Ama bna soracak olursan bir erkek bir hafta yapmazsa sorun vardir illaki
abasiyanik bu aralar derken daha mı sıklastı yani daha azken bizimde duzelirmi acaba
perimasali802_ size yemin ederim 23 gunu buldugunu biliyorum
biranne1bebek yemin etme canim anlıyorum seni ama normal degil bu kadar ya eşini al karşına ciddi ciddi konus var bı sorun
Bu kadar uzun süre yapmaması çok saçma
perimasali802_ bosanacagimi yataklari ayiracagimi herseyi soyledim duzelticem demeye basladi her seferinde duzelticem dedi ama sonuc ayni 10 gun oldu en son birlikte olali bende sogudum artik evli gibi bile degiliz evin icinde artik
perimasali802_ ki 10 gun oldu dedim ya bugun yarin regl olucam biliyi mesela ama ona ragmen yanasmadi iki gundur 7 gun suruyo kafadan 17 20 gun yani yine anliycaniz
biranne1bebek bizimde hergün oluyor . Ben bıkıyorum ama eşim bıkmıyor . Ama çocuğumuz yok ondan sanırım böyle aktif
biranne1bebek muhtemelen libido düşüklüğü olabilir doktora gitmesini söyle sert bir dille. Ya da nispeten artık ben senden bişey beklemiyorum bar vibratör seçeyim de alttan iş bak bakalım . O ne öyle ayda bir . Ne anladım evlilikten . Evliliğin yapı taşıdır cinsellik
Aselparlaa neler dedim inanin o zamanda azginsin diyo bana kavgaya yonlendriyo
biranne1bebek
Anladım canım bence eşin böyle gelmiş böyle de gidecek o yaklaştığı zaman sen isteme bu sefer
perimasali802_ zaten ayda bi geliyo ondada ben istemesem bidaki 3 5 ayı bulur heralde
biranne1bebek sen reddersen tartışma olur ve o zaman tam konuşursun ve o an belki bir umit anlar seni
perimasali802_ sanmiyorum ya benim kocam reddedilince hic yanasmaz gibi geliyo