biranne1bebek hep adim atan senmisin, eşin yogunmu çalışıyor,yada stres li bir ortammi var,o sürede yanaşıp mutlu mu ayrılıyor, erken boşalma gibi gibi sorunlar olabilirmi hiç konuştunuzmu bu durumu

biranne1bebek o zamn karakteri oyle canim kimi sik yapar kimide eşiniz gibi çok takilmaz

Monoton bir cinselliğin var ise arada bir renk katin
    Ama bna soracak olursan bir erkek bir hafta yapmazsa sorun vardir illaki

biranne1bebek yemin etme canim anlıyorum seni ama normal degil bu kadar ya eşini al karşına ciddi ciddi konus var bı sorun
      Bu kadar uzun süre yapmaması çok saçma

perimasali802_ bosanacagimi yataklari ayiracagimi herseyi soyledim duzelticem demeye basladi her seferinde duzelticem dedi ama sonuc ayni 10 gun oldu en son birlikte olali bende sogudum artik evli gibi bile degiliz evin icinde artik

perimasali802_ ki 10 gun oldu dedim ya bugun yarin regl olucam biliyi mesela ama ona ragmen yanasmadi iki gundur 7 gun suruyo kafadan 17 20 gun yani yine anliycaniz

biranne1bebek muhtemelen libido düşüklüğü olabilir doktora gitmesini söyle sert bir dille. Ya da nispeten artık ben senden bişey beklemiyorum bar vibratör seçeyim de alttan iş bak bakalım . O ne öyle ayda bir . Ne anladım evlilikten . Evliliğin yapı taşıdır cinsellik