biranne1bebek Ne sıklıkla geliyo yanına kocalarınız kızlar nasıllar size karşı bi benimkinin libidosu duşuk heralde diye dusunmeye basladim artik
yavuzzzzzz biranne1bebek bizimde hergün oluyor . Ben bıkıyorum ama eşim bıkmıyor . Ama çocuğumuz yok ondan sanırım böyle aktif
Aselparlaa biranne1bebek muhtemelen libido düşüklüğü olabilir doktora gitmesini söyle sert bir dille. Ya da nispeten artık ben senden bişey beklemiyorum bar vibratör seçeyim de alttan iş bak bakalım . O ne öyle ayda bir . Ne anladım evlilikten . Evliliğin yapı taşıdır cinsellik
perimasali802_ biranne1bebek hep adim atan senmisin, eşin yogunmu çalışıyor,yada stres li bir ortammi var,o sürede yanaşıp mutlu mu ayrılıyor, erken boşalma gibi gibi sorunlar olabilirmi hiç konuştunuzmu bu durumu
biranne1bebek perimasali802_ ben adim atmiyorum baya bi reddetti cunku zamaninda yogun caisiyo evet ama bundan degil bence erken bosalma sorunusa yok bana karsida cok iyi ama gel gor ki bu is umrunda degil
perimasali802_ biranne1bebek o zamn karakteri oyle canim kimi sik yapar kimide eşiniz gibi çok takilmaz Monoton bir cinselliğin var ise arada bir renk katin Ama bna soracak olursan bir erkek bir hafta yapmazsa sorun vardir illaki
kardenizzz61 perimasali802_ abla benimde öyle ya haftada bir belki hiç yok falan üşeniyorum o da üşeniyor
perimasali802_ biranne1bebek yemin etme canim anlıyorum seni ama normal degil bu kadar ya eşini al karşına ciddi ciddi konus var bı sorun Bu kadar uzun süre yapmaması çok saçma
biranne1bebek perimasali802_ bosanacagimi yataklari ayiracagimi herseyi soyledim duzelticem demeye basladi her seferinde duzelticem dedi ama sonuc ayni 10 gun oldu en son birlikte olali bende sogudum artik evli gibi bile degiliz evin icinde artik
biranne1bebek perimasali802_ ki 10 gun oldu dedim ya bugun yarin regl olucam biliyi mesela ama ona ragmen yanasmadi iki gundur 7 gun suruyo kafadan 17 20 gun yani yine anliycaniz
perimasali802_ biranne1bebek biranne1bebek Anladım canım bence eşin böyle gelmiş böyle de gidecek o yaklaştığı zaman sen isteme bu sefer
Begonvil_00 biranne1bebek adam sizden soğumuş olay bu bence heyecanı olan adam en azından hiç değilse 3 günde bir yapar 23 gün ne yaa sıkılmış bence
kardenizzz61 yavuzzzzzz ben çok üşeniyorum o da üşeniyor çocuk var diye sanırım ama çocuktan önce de asla off bıktım dediğim olmadı hatta ilk zaman ben kendim rahatlıyordum hep hergün yapanlara da imrenmişimdir bende mi sorun var falan diye
perimasali802_ biranne1bebek sen reddersen tartışma olur ve o zaman tam konuşursun ve o an belki bir umit anlar seni