Kızlar gece bebeği bizim yatakta uyuttum eşim balkonda nargile içiyordu yatağa geldi bebeği kendi yatağına koysana dedi uzandı bende uzandım sonra sarıldı 1-2 dk öptü hemen ilişkiye girmek istedi bide biraz sertleşmişti bende moralim bozuldu hemen sertleşmiş geldi şüphelendim bide doğum yapalı 6 ay oldu cinselliğimiz henüz düzene girmedi toplam 4-5 defa falan ilişkiye girmişizdir mn sevişme olmadan hemen ilişkiye girmek istemesi moralimi bozdu canım acıyor çünkü. Bu arada genelde ilişkiyi başlatan ben oluyorum yani öyle isteksiz biri de değilim doğumdan beridir aramız problemli oluyordu veya bebek durmuyordu aksadı cinselliğimiz
Sizce haklı mı
ebrulii04 bide ilişki esnasında biraz ters davrandım bacaklarımı falan tutmak istedi elini ittim canım acıyor bide üstüne içime boşaldı ve yumurtlama zamanım😢😢😢
ebrulii04 ayyy hap al at hemen ya sende çok terslemişsin adamı ama
Valla canım sakin ol inan bana herşeyin çözümüne giden yol buymuş bende sonradan öğrendim çok zor bi süreç doğum hamilelik sonrası zart zurt dibine kadar yaşadım şimdiki aklımla hayatta takmazdım sana 2 yaş anneliğinden sesleniyorum
duruguzellik şimdi ablamdayım eve gidince bi üstüne atliyim yanımda yokken kuduruyorum resmen onu arzuluyorum ama yan yana gelin fıs sulanamıyorum ön sevişmenin baya uzun olması gerekiyor
373738 şu an ablamdayım biraz moral oluyor burası bana eve gidince eşime yanaşırım
Bu arada sonraki gün akşam özür diledim çocuk istemiyorum korkuyorum o yüzden dedim arada olur öyle şeyler önemli değil dedi
ebrulii04 ayyy aynı bensiinnnn 4.5 ay oldu benimkide ilk bebiş korkuyorum prezervatife de güvenmiyorum deri altı implant taktıracağım onunda fiyatı tuzlu baya biriktiriyoruz o zamana kadar sabır et dedim xoeöqöswşşqşsşfldöeöw
kurabiyevarsimitvar 🤣🤣 spiral taktırsan olmaz mı devlet yapmıyor mu bu tarz şeyleri
ebrulii04 onu taktıran kimse beğenmiyor ya kayma durumu var bir de ablamda da kaydı ameliyat oldu fobim var artık xleöwslepwpd haplarda çok hormon bozuyor cinsel isteksizlik yapanlarda varmış güvenemiyorum onlara da
ebrulii04
Siz başta eşinizin sertleşmesinden şüphelendiğiniz için ilk olarak o şüphe duygusu ikinci olarakta eşinizin acele etmesi sizi gerginliğe itmiş. Siz kendinizce haklısınız ama eşiniz de sinirlenmekte haklı. O an çiftlerden hangisi olursa olsun sinirlenebilirdi. Ha bu eşinizi haklı da yapmıyor.
Çocuktan sonra eşler arasında illa ki düzensizlik oluyor. Denge bozuluyor ama bu düzeni, dengeyi kurmak biraz da sizin elinizde. Boş vakitlerinizi (bebek uyuduktan sonra) elinizden geldiğince birlikte geçirmeye çalışın. Bebekten sonra yanlış anlaşılmalar, kırgınlıklar oluyor bu da birbirini dinleyerek, anlatarak sorunları geri plana atmayarak bir şekilde çözüme ulaşıyor.
kurabiyevarsimitvar hiç riske atmiyim biz doğal yoldan devam o halde
belladonna herhalde ben duygusala bağlayıp alınganlık yapıyorum bazı şeyleri bunları aşmam gerekiyor çok arzuluyorum onu ama özgüveni tazelemem lazım
ebrulii04 doğal yolda sıkıntı aniden bir bebiş Selâmûn Aleyküüm diyebilir cleöqödşwşqfh
kurabiyevarsimitvar ben şu an o yola doğru da gidiyor olabilirim her şeyin stresi var üzerimde
ebrulii04
Anne olunca duygular bambaşka bir hale dönüşüyor bir nevi bu şekilde olmanız normal. Önemli olan sizin yanlış yaptığınızı düşündüğünüz şeyleri elinizden geldiğinizce aşmanız. Bunu da en iyi siz bilir siz yaparsınız.
belladonna kesinlikle öyle güçlü olup alıngan olmamak gerekiyor beraber aşarız algısı vermek lazım
ebrulii04 ertesi gün hapı içtiniz mi
kurabiyevarsimitvar hayır içmedim :(