Genital bölge temizleyici kızlar ilişkiden önce kullanabileceğim kalıcı kokulu temizleme jeli önerirmsnz ?
Genital bölge koku giderici temizleyici ürün önerisi ?
unicornn ben genital bölgeye birşeyler sürülmesini doğru bulmuyorum enfeksiyona sebep olabilir, ben sadece su kullanma taraftarıyım ve maşallah bugğne kadar enfeksiyon vs yaşamadm, her wc girdiğinizde taharet alırsanız zaten koku olmaz, sentetik olmayan pamuklu iç çamaşırları da önemli tabi
Pamuklu iç çamaşırı yüksek dereceden yıkanma
Nioli
Herşeyden önce hekim kontolü
unicornn jelleri ben normal temizlik için kullanıyorum. Enfeksiyon akıntı vs. Varsa yediklerinize dikat edip bol su tüketmeli ve muhakkak doktora gitmelisiniz
TombulHatun kanki birşey sorucam yani su ile nasıl temizlenir ki benimki temizlenmiyor ya 🥲🥲 utanıyorum insanlar böyle diyince 😂😂
HurremSultan neden temizlenmesin her girdiğinde taharet alıyorsun mis gibi temizleniyor e günlük duş da alınca ☺️bebeleri ılık su ve pamukla siliyodk temizlenmiyo mu 😂
@“asyarana”#p1330691 kendini değiştirme sadece kendinden biraz eksilme yap mesala
Aile ile karşılıklı birşeyler soyleme biraz ağır ol sadce bu
Esine köle olma kendini ağırdan alman yeterli evinin icini kimse bilmesin tamm
TombulHatun ya beyaz kalıyor dusa girmessem temizlenmiyor sanki acaba peçete mi yapıyor 🤭🤭
HurremSultan aslnda o tuvalet kağıtları da iyi değil ama mecbur kullanıyoruz ☺️
TombulHatun hep bunu düşünüyorum biliyor musun😁🤭 yani sadece su ile bu yüzden temizlenmiyor gibi geliyor illa başka birşey gerekiyor sanki🤭
HurremSultan alışınca gerekmiyor 😂 ama pamuklı iç çamaşırı önemli 😂
perimasali802_ haklısın pericim sen kaç yaşındaydin
asyarana 23 tatlım 🔥💋
perimasali802_ anladım bebeğim
asyarana neden sordun ki canim