• +18
  • Genital bölge koku giderici temizleyici ürün önerisi ?

Genital bölge temizleyici kızlar ilişkiden önce kullanabileceğim kalıcı kokulu temizleme jeli önerirmsnz ?

unicornn genital bölgeyi kokulu jellerle yıkamak , enfeksiona neden oluyor ben hep kokusuz hatta kötü kokan 72% lik denilen sabun var zarardansa faydası çok onla yıkarım her gece

unicornn ben genital bölgeye birşeyler sürülmesini doğru bulmuyorum enfeksiyona sebep olabilir, ben sadece su kullanma taraftarıyım ve maşallah bugğne kadar enfeksiyon vs yaşamadm, her wc girdiğinizde taharet alırsanız zaten koku olmaz, sentetik olmayan pamuklu iç çamaşırları da önemli tabi

unicornn 2. Doğumumdan sonra doktor ıntım yıkama jeli vermişti 2 seneye yakındır kullanıyorum hatta daha yeni bitti bidah almayı düşünüyorum o iki senede ne idrar yolu enfeksiyonu ne kötü koku hiç bir sorun yaşamadım çok da güzel bir kokusu vardı ben gayet memnunum yani

unicornn hom bitkisel intim şampuan kesinlikle harika kalıcı ve sorun çözer

unicornn jelleri ben normal temizlik için kullanıyorum. Enfeksiyon akıntı vs. Varsa yediklerinize dikat edip bol su tüketmeli ve muhakkak doktora gitmelisiniz

TombulHatun kanki birşey sorucam yani su ile nasıl temizlenir ki benimki temizlenmiyor ya 🥲🥲 utanıyorum insanlar böyle diyince 😂😂

HurremSultan neden temizlenmesin her girdiğinde taharet alıyorsun mis gibi temizleniyor e günlük duş da alınca ☺️bebeleri ılık su ve pamukla siliyodk temizlenmiyo mu 😂

@“asyarana”#p1330691 kendini değiştirme sadece kendinden biraz eksilme yap mesala
            Aile ile karşılıklı birşeyler soyleme biraz ağır ol sadce bu
            Esine köle olma kendini ağırdan alman yeterli evinin icini kimse bilmesin tamm

TombulHatun hep bunu düşünüyorum biliyor musun😁🤭 yani sadece su ile bu yüzden temizlenmiyor gibi geliyor illa başka birşey gerekiyor sanki🤭