kahkaha asyarana reçeteyi ver ilaçlarını ben alayım demişti eczaneden aldı kayınvalidem. Feminsoft ıntım yıkama jeli adı. Ben baya memnun kaldım kokusu falan çok güzeldi 2 sene hiç enfeksiyon koku vs. Yaşamadım hala da yaşamıyorum benim de bitti yenisini alicam
kahkaha incisare feminsoft ıntım yıkama jeli. Ben çok memnunum 3 sene kullandım ya pardon 2 demişim. Ne kötü koku ne enfeksiyon hicbisey yaşamadım kokusu falan çok güzel
HurremSultan unicornn jelleri ben normal temizlik için kullanıyorum. Enfeksiyon akıntı vs. Varsa yediklerinize dikat edip bol su tüketmeli ve muhakkak doktora gitmelisiniz
HurremSultan TombulHatun kanki birşey sorucam yani su ile nasıl temizlenir ki benimki temizlenmiyor ya 🥲🥲 utanıyorum insanlar böyle diyince 😂😂
TombulHatun HurremSultan neden temizlenmesin her girdiğinde taharet alıyorsun mis gibi temizleniyor e günlük duş da alınca ☺️bebeleri ılık su ve pamukla siliyodk temizlenmiyo mu 😂
HurremSultan TombulHatun ya beyaz kalıyor dusa girmessem temizlenmiyor sanki acaba peçete mi yapıyor 🤭🤭
perimasali802_ @“asyarana”#p1330691 kendini değiştirme sadece kendinden biraz eksilme yap mesala Aile ile karşılıklı birşeyler soyleme biraz ağır ol sadce bu Esine köle olma kendini ağırdan alman yeterli evinin icini kimse bilmesin tamm
HurremSultan TombulHatun hep bunu düşünüyorum biliyor musun😁🤭 yani sadece su ile bu yüzden temizlenmiyor gibi geliyor illa başka birşey gerekiyor sanki🤭
kahkaha tk0142 Bu canım benim kullandığım ama aynı marka bı farkı olduğunu düşünmüyorum al bak memnun kalırsın çok iyi bence [/url]