bosver00 ebrulii04 normalde yapmazdı zaman geçtikçe ufak ufak arada atardı ben sinirlenince hoşuna gidiyordu şuan durum çırından çıkmış durumda her şakanın altında yatan bir gerçek vardır bununda gerçekleri şakalarında gizi artık anladığım kadarıyla
ebrulii04 bosver00 psikoloğa gitmeyi teklif etsen nasıl olur ama eşinle beraber. Eğer ki absürt bi durum var ise objektif ve profesyonel bi gözle bakılsa kuruntu mu yoksa gerçek mi olduğunu anlarsın
bosver00 ebrulii04 kaç kere söyledim defalarca ama yok gözüm görmüyor ki adam akılı onu ama bu aralar iyi önceden evet psikolojik olarak iyi değildi farkındaydım ama şu sıralar iyi bana karşı aynı Allah sonumuzu hayretsin inşallah
kizatasozu bosver00 bence bı avukat bul onunla yola devam et bulduğun deliller yeterli gelmez belki ifşa ettikten sonra artık herşeyi silerse biseyde bulamazsin
bosver00 kizatasozu şuan çocuklar var diye çok dışa bişey vurmuyorum farketmesin diye öyle bişey duyarsa en iyi yaptığı şey haksızken haklı duruma gelmek bir şekilde mağduru oynayacak bu hikayede haksız olan ben olurum ondan dikkat li davranmam gerekiyor
bosver00 yavuzzzzzz özel araç anca olur her severinde konumunu değiştiriyor genel olarak aynı yerde sabit tabi ve baya uzun bir yol bebeğim de var ondan maalesef oda imkansız
bosver00 Zamansiz_ bilemiyorum oladabilir her şeyi düşünmek lazım ummadığımız şeyler oluyor genelde 🙃
bosver00 baileys hayır olmuyor bebek var araba yok araba olsa ehliyet yok öyle çok yardım alabileceğim kimse yok cidi bir konu çünkü
Begonvil_00 bosver00 kesin birşey var yoksa bunlar anormal davranışlar bacı sen bence gözünü üzerinden ayırma