Eşimle severek evlendik gerçekten beni çok sever severdi daha doğrusu son bir kaç aydır aşırı mesafeli oldu bana durduk yere aramızda hiç bir problem olmamasına rağmen birlikteliğimiz kaç aydır bilmiyorum ama bitmiş durumda araba üzeri çalışıyor gittimi günlerce gelmiyor konumunu takip ediyorum haberi yok ama hep aynı yerde oluyor 4. Gün oldu bugün halla gelmedi ve gittiği günden beridir aynı yerde farklı kıyafetle gidiyor gelirken başka bişey üstünde geçen kirlileri makinaya atacakken daha önce dolabına koyduğum ama birkaç gündür evde olmayan iç çamaşırı bir anda evde oldu yani iç çamaşırı farklı oluyor ama bir kaç gün sonra daha önce giydiği iç çamaşırı yine eve geliyor bazen tişörtleri farklı kokuyor kadın parfümü resmen en son dayanamadım arayıp söyledim bana evlenicem diye şaka diye söyleniyor şüphe bırakıyorsun bende diyorum sen kendi kendine ne düşünüyorsun diyor ona bu şüpheleri sen benim kafa koyuyeosun aklıma koyuyorsun diyorum kendi kendime düşünmüyorum dediğim de susuyor elinde iş telefonu var farklı asla ama asla ev içinde görmem elinde olsa bile bir şekilde ev içinde yok ediyor banyoya götürüyor falan evde dediysem eve gelir duş alıp gider eve geldiği zamanda evde bir bardak su içmiyor bir lokma yemek yemiyor normal kullandığı telefon evde duruyor şifresini bilmiyorum hiç bir şekilde vermiyor onda bişey olduğunu düşünmüyorum bişey olsa evde bırakmaz çünkü önceden de il telefonu eve gelirdi şarja takardı ama bu bambaşka bişey delil bulamıyorum bulsam aynı dk boşayacam bunları bile bile hala ona iyi olmaya çalışıyorum olurda eskiye döneriz diye ama yok bir adım atmıyor elimde kanıt olmadığı için uğraşıyorum kanıt olsa ona ne yapacağımı bilirim ama yok elim kolum bağlı diğer telefonun numarasını da vermiyor verse telefonunu gizli takibe alıcam başka çarem yok bugün gizli ajan tutsam mı diye düşündüm artık öyle bir noktadayım ki ne yapacağımı bilmiyorum