elisaa48 perimasali802_ bendeki gurur onlardaki çekememezlik canım ve kendimden de eşimden de yaşadığım hayattan da gururluyum ondan bu gurur 🤤
HurremSultan elisaa48 bizde iki hafta ayrı kalmıştık. Geldiğinde bir ay boyunca aşırı farklıydı😏 yani hele o ilk gün inanamadim yaptıklarına 😂😂😂 kesin ilaç içti dedim hatta xbskhdjn
elisaa48 HurremSultan aynen bana hala tuhaf geliyor özlem araya girince çok güzel ve tutkulu oluyor 😂
HurremSultan elisaa48 evde olup da böyle uzun süre yapamadığımız olmuştu ama geldiğinde omrumde ilk defa onu bu kadar arzulu görmüştüm sanki bana değil tanrıçaya bakıyordu bakışı bile değişmişti 😂😂😂
Sutlucikolati gizew ay evet ya ben de doğru bulmadım kızına bunları söylemesini zamanında dediğin gibi babasına söyleseydi yalnız var ya yorumun çok iyi 🤣 cuk oturmuş yani 🤣🤣🤣
elisaa48 HurremSultan yoo benim ki her zaman tutkulu yapar kendini baya kaptırır 🤣ama o değilde kocam bi gitti geldi kocama çok aşık oldum niye 🤔😂
HurremSultan elisaa48 ya bizim de iyi normalde bı sıkınti yok ama o zaman çok farklıydı 🤭 ozlemissindir canm ondan dkdkdk