eylem00 Kızlar spiral sezaryenden kaç gün sonra takılır 40 gün önce sezaryen oldum bunun zamanı var mı acaba birde nasıl takılıyor ağrılı mı bu spiral var mı taktıran
kimkimki eylem00 40 çıktıktan sonra ilk adet kanamanda gidip taktırabilirsin. Takılması çok kısa süren bir işlem ve kolay. Hafif ağrı hissedebilirsin ama abartılacak birşeyi yok saniyelik. Sonrası büyük rahatlık…
bendenguzelimivar eylem00 ben sezeryan oldum doltorum 6. Aydan sonra takabiliriz sezeryan olumca rahim geç toparlanıyor demişti. 5. Ayımda taktırdım bir ay erken oldu ama baya acımıştı demek bu yüzden geç takıyorlar dedim kendi kendime.
2minnosannesi eylem00 sezeryandan 3 ay önce taktirdim ama doktorum onermemistj kayar demişti dediği gibide oldu sonra 7. Ayı bekleyip taktırdım şuan bı sknti yok 😂
2minnosannesi xyzem ahahah yanlış yazmışım 3 ay sonra diyecektim😂😂 yorgunluktan ne yazdığımı okumamisim bile bizim temelli korunmamiz lazım byle olmuyor😂
2minnosannesi xyzem ruh sagligim yok fiziksel sağlığım yok akıl sağlığım yok bence herkes ilaç kullanmalı slsjsj