Blondie komustum kendi de dedi yeminle ben indirmedim diye girdim baktım üyeliği falan yok konuşma msj hiç bişey yok girdigi oda falan yok. Kayıtlı değil uygulamayı görmemiş bile ben gösterince baktı bu neymiş dedi telefon kendi kendine indiriyor saçma sapan uygulamaları ben indirmedim dedi hatta diğer yüklü olanlara da baktık gösterdi bunları falan ben yuklemiyorum salak telefon kendi indiriyor nasıl oluyosa dedi tek tek sildi hepsini yalla programını da hadi yallah yallah dedi kendisi sildi gözümün önünde.. içim rahatladi yeminle yalan söylüyor olsa halinden tavrından anlarım 11 sene oldu tanisali daha bı kere böyle uygulama görmedim telefonunda okey101 bide pubg oynardı sadece onları da hep yanımda oynardı sesli olarak oynadığı çok nadirdi ve her zaman da der ben kötü bişey yapıyor olsam yada yapacak olsam saklamam direk söylerim sana diye cidden söyler yalan söyleme gibi bı huyu yok Allah’a şükür telefon kendi indiriyormus atkadasin biri tmyazmis redmi telefonları kendi program indirme özelliği varmis telefondan kaynaklı galiba get upp programı eşimin telefonunda da var evet ondan mı oluyormus bilmiyordum bak bunu muhtemelen kendi de bilmiyor