Serraaa Eşime her gün yapalım demek istiyorum diyemiyorum. Her gün yapar belki ama bıkar diye korkuyorum. İki üç güne bir oluyor. Sizinkiler ne der.
Bilinmeyenlidenklem Serraaa her gün yapalım desem sabah akşam yapalım o zaman der 😂 adamın beklediği bu ama bende mecal yok 😂
Sexysempanze Serraaa 2 gunde bir yapalim dedim adam 1 hafta dayanamadi hasta oldu Kepenkler indi bizde 🤕🤕
Sexysempanze Serraaa bence 3 gun ideal. Hem ozlersiniz hemde dinlenmis olursunuz. Fazla yapmakda bir sure sonra bayiyor. Birazda esiniz pesinizden kossun heyacani olsun o zaman daha iyi oluyor
Serraaa Sexysempanze Kendisi iki güne bir yanasiyordu bir gün olmasa ertesi gün mutlaka oluyordu ama ben bir süre ara verdim öyle alıştık üç güne bir oluyo
Mom123 Sexysempanze valla ben eşime bir ay yaklaşma sam niye bana yaklaşmıuorsun demez oda bacak bacak üstüne atar oturur TV izler çok sinirlerim bozuluyor artık
Canemin_1 Serraaa hergun yapamam buna ben dayanamam gerçekten evet ihtiyaç ama bayiyo ay bazen hergun oluyor bazen 4 günde bir 3 günde bir öyle çok sık yapalım desem saat başı yapar ama yok yani bende iş yo k
igze0101 Serraaa gün asiri gayet iyi bence erkekde biraz özlediği dinlendiği zaman performansı daha iyi oluyor
Alpmoms Serraaa bende hergun yapardım eşim sıkıldığını söyleyince bıraktım 😏şimdi isteyince kosa kosa geliyir özlemesine fırsat ver😉🌸
_perilice_ Serraaa gebelikten once hergun yapiyorduk ama gebelikte hal kalmiyor hergune anam ama hergun libidom artiyo o da ayri 😂😂
Sinsipisi Serraaa hamile kalmak için ovülasyon takibi yapıyordum 1 hafta hergün birlikte olalım diyordum eşim cinselliğe çok düşkündür adam kaçacak delik aramaya başladı 😁
Zeynep_ Serraaa Bizde her gece olur ilişkimiz eşim çok istekli bende onun isteğinin yarsı kadar😂.Her gün ister ama geri çeviremiyorum bir şekilde ikna ediyor🤣.Bencede en iyidi 2 3 günde bir👍🏻
deleted_4033 Serraaa eşinle uyumuna bağlı bence ilişki sıklığı biz hergün yaparız beni baymıyor veya heyecanıda kaçmıyor ikimizde istekliyiz .
Lolaaalaaa Serraaa işine gelmedi mi yapmaz yani😁 üstelemem bazen iş atarm bakarım oralı değil üstelemem.