Kızlar bu kişi mecbur muhatap olacağım biri yani
İletişimimi kesemem öyle söyleyim ama her yüz yüze geldiğimizde sürekli karısından mutsuz olduğundan tartıştığından bahsediyor.Bugün de bazı işler için görüşmem gerekti meşgul olduğu için görüşemedim sonra whatsap üzerinden yazdı iyi değilim diye bende bir şey mi oldu dedim eşiyle sabaha kadar kavga etmişler.Bu kişi neden sürekli bana dert yanıyor yani şu an mecbur görüşmem gereken bir insan tersleyemiyorum çözüm yolları söyledim aile terapisti psikolog gibi.Bazen şeytan dürtüyor acaba asılıyor mu diye bazen de belki
İçini dökmek istiyordur diye düşünüyorum anlamadım gitti
Bir erkek neden karşı tarafa sürekli eşini kötüler.
Kızlar
leoni bekarsan sana yürüyor evliysen de yürüyor… Erkekler karısını kötülemez çünkü 🥲
HurremSultan ben de öyle hissettim ama sonra acaba ben mi fenayım dedim 🤦♀️
- Düzenlendi
leoni Bir üstünüzse ve görüşmeye mecbursanız, sadece iş için görüşün. Neyden çekiniyorsunuz? Olay çok basit.. Size bu konuları açmak istediğinde, “lütfen benimle aile meseleleri üzerinden değil, iş meseleleri üzerinden diyaloğa girin”. diyeceksiniz. Bu konuda ayağınızı kaydırmak isterse de hop mesajları ortaya atacaksınız. Asılıyor mu diye soruyorsunuz ama asıldığından da emin gibisiniz. Bence yapmanız gereken net bir çizgi koyup, buna müsade etmemeniz. Zaten her fırsatta size eşini kötülüyormuş. Size iyi değilim dediğinde, neden diye sorarsanız alacağınız cevabı da biliyorsunuz. E bildiğiniz halde bu soruyu soruyorsanız, vereceği cevabı da duymak istiyorsunuz demektir. İyi değilim dediğinde, tamamdır müsait olduğunuz da konuşuruz diyip kenara çekilebilirdiniz. Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir, her zaman karşı tarafı suçlamamak lazım sanki sizde buna yol açıyormuşsunuz gibi hissettim. En azından benim düşüncem bu yönde.
HurremSultan haha kuzu kadın bir ışık yakasın sınırı bucağı olacağını sanmıyorum
leoni rahatsızsan ki evliysen rahatsız olman gerekir zaten,net çek sınırı,mevki makam önemli değil çekşmcen olmasın.
Muhtemel herkeste şansını deniyor sende tutturmuş karşılık gördükçe iş ilerler ben sana söyliyeyim🤷♀️
Günün birinde illa tepki vereceksin ve o gün biz bunlar konuştuk mesajlaştık görüşmesen bile görüştük orda burda şırda şunu bunu yaptık diye laf salar ortaya,bilemezsin.
Dikkat etmek gerekir ince çizgiler bunlar
leoni lütfen ailevi meselelerini bana anlatma .. benim cozebilecegim yada yardımcı olabileceğim bı durum değil bu eşinle hallet de.. bence
Bana kalırsa sana yol yapmaya çalışıyor bacım aman diyim uzak dur bu meseleleri konuşma akıl verme şöyle böyle yap deme uzak dur bu konu üzerinde konuşmak istemiyorum eşinizle konusmayi deneyin de.. burnuma iyi kokular gelmedi benim niyeti başka bence
leoni Alt yapi hazirliyo balım
leoni sana iyi değilim yazıncs ne oldu bişey mi oldu diye sorarsan dertleşmeye zemin hazırlamış olur ve bunu da çok iyi kullanır. Duygusal zaafı olmuşsunuz.
leoni eşinle sorunlarını benimle konuşarak değil eşinle konuşarak çöz diyeceksiniz çok mutsuzsa da ağlamasın boşansn gitsin başıma gelse itin götüne sokarım o derece gıcığm böyle insanlara