TombulHatun dnzaly asla umudunu kaybetme eğer gecikmem varsa kan testi ver biz burada her ihtimali söylüyorz emin olamayız asla, inşallah güzel haberler alırısn
HurremSultan dnzaly görünüyor ama bu siliklerin Allah belasını versin 😂😂 ben her ay böyle silik çizgi görüyorum nerdeyse bıktım daha yaomam adetim gecmeden
cano42 Silik cizgiyi gördum bende canim, daha cok yeni oldugu icin silik gözukuyor. Sabah idrariyla yap . Daha Net cikacaktir. Teste bakilirsa hamilesin canim. Allah in izniyle. Bide belirtilerinde cok önemli Ne gibi belirtilerin var ?
dnzaly cano42 göğüslerim ağrıyor kasıklarım ağrıyor belim çok arada ağrıyor birden ayağa kalkınca başım dönüyor ama midem bulanmıyor
Sarahh21 dnzaly evet adetden 3 gün felan geçince çok silik çıkıyor . Siz erken gebelik testi oluyor ondan alıp deneyin, daha net gözüküyor onunla
cano42 dnzaly belirtilerin Evet normal gebelikte olan seyler. Mide bulantisi zaten simdi olmaz ilerleyen zamanlarda olur InshAllah vardir Gebelik canim. Dedigim gibi sabah idrariyla test yap sen. Gun gectikce silik cizgi koyulasacaktir Allah in izniyle
dnzaly cano42 inşallah ağzından allah duysun 2 inci bebek olacak ama çok istiyorsuz 3 yasında kızım var bide
pembeprenses dnzaly bence hamilesin ben reglime daha 17 gün kala test yapmıştım seninkinden bile daha silikti zor görülüyodu git gide koyulaştı bence hamilesin
cano42 dnzaly MashAllah Allah bagislasin, ilk hamilelik sandim. O zaman belirtileri kendin daha iyi bilirsin
dnzaly cano42 3 yıl geçti ozaman da eşim hastanede yatıyor du hiç anlamadım sadece anladığım tek şey sancılanıyorum ama adet olmuyorum bu