gizew Eskobar Kuzenim ssvd yaptı ve onda da aynı işlem uygulandı.Çok rahat bir doğum gerçekleştirdi sezaryenden sonra 😊
Zamansiz_ Eskobar yaa saglikla eline al cicegim🥹 42+2 de doğuran ben gelmeyince gelmiyor bacim ah ah🥲😂😂 sorun hakkinda bi fikrim yok 🙁
Medusa Eskobar Güvenli bi uygulama diye biliyorum. Kız ben seni doğurdun sanıyorum😂😂 Sağlıkla gelsin inşallah💜
kurabiyevarsimitvar Eskobar ben de 40 da doğurdum doktor 41′de sezaryene alırım demişti psikolojik korkudan doğurdum herhalde dkeööqsşwşlw
kurabiyevarsimitvar Eskobar ay bu eşler niye böyle benimki de “niye çıkmıyor?” “Canım niye doğmadı?” “Doktor sezaryene mi alacak?” “Ne zaman doğacakmış” vır vır vır öterdi…
kurabiyevarsimitvar Eskobar öhhh o kadar da değil öyle dese ağızını yüzünü dağıtırdım dkemwldwlwld “çok biliyorsan sen de yap” deseydin
Eskobar kurabiyevarsimitvar diyorum git sen doğur ozmn diyorum😂 Hatta sen tuvaletten çıkamıyosun koca çocuk nasıl çıksın diyorum ama sabırsız napcan
Zamansiz_ Eskobar Hatta sen tuvaletten çıkamıyosun Hahaha bu cok iyiydi nasil bunu kacirdim yaww esime demedim tuf😣😂😂
Eskobar Zamansiz_ ya gidio tuvalete iki saat ıkınıyo😂 Ben 3 kilo bebeyi nasıl çıkarayım oda tabi 3 kiloysa Of şuan aşırı ağrı veriyor😵💫