Eskobar burda çalışıyordu yetmiyor dedi hayvan aldı hayvancılık yapmaya başladı köyde annesi de ilk evlendigim yıl banada köye gitmem icin baskı yapıldı eşim desteklemesede evde baya huzursuzluk oldu yani çünkü Basra konuşurken ben köyde yapamam demiştim hele ki ikinci evlilik tahammül edemediğim için kızımın ameliyat oldugu zaman eşim evdeydi ama ondan sonra ameliyattan bir hafta sonra gitti köye ve bu süreç zor bir surecti ki hala öyle kendi ifade edemeyen bir bebek çok gece onunla birlikte agladim kirizleri falan olduğu için yani bunlar kavga sebebi oldu ama hep ben çok abartiyorum diye düşünüyorum dediğim gibi eşim iydir para saklmaz gezelim desem gezeriz ama aylesi söz konusu olunca onların sorunları olunca başbaka bir adam oluyor bu süreç mi beni yıprattı ondan onceside mi eklendi yoksa 21 yaşında iki evlik mi bilmiyorum ama eski halimi isriyorum yani ne olacak bilmiyorum bazen iki taş arasında kalıyorum sonra diyorum nankörlük etme aldatmiuor aç bırakmıyor bilmiyorum ki ne diyeyeim