HurremSultan belladonna saol kanka ama düzeldi bizim ev gecen sene daha vahimdi😭😂😂😂 alıştık düzene çok şükür 🤪🤪
HurremSultan Cicekliperde inan çok ayna var dolap boydan boya ayna karşısında makyaj masası tam ayak ucumda banyo dolabı görünüyor 😂😂 beni aksine kendimi görmem değil birşeylerin üzerindeki örgü mortu korkutuyor karanlıkta insan gibi duruyorlar 😂😂😂
HurremSultan belladonna kanka ben gizumu kapatıyorum çise bile gitmiyorum gece bebeler uyanmadigu sürece uyurum siz gece kalkiyur musunz dkdkdkkd
abasiyanik successfulwoman peride nazar etti bana😂 çocuk yüzünden eşimle ayrı uyuyoruz.. Sanırım yaşlanıyorum 🥹
successfulwoman abasiyanik Allah nazardan saklasin… Kocadan ayri yatma yorgan altina giremezsin sonraaa..
successfulwoman HurremSultan Aşko hayirli olsun. Eşin bekçi değilmiydi.ek iş mi yapacak.çalışkan abimiz…
HurremSultan successfulwoman evet kendi mesleğini yaomak istiyor eğer belli bir seviyeye gelirse önce ücretsiz izin sonra komple birakicak bekçiliği bakalım Allah ne nasıo ederse💗