kelebek97 Merhaba kızlar uyarıcı jel diye bir şey cıktı karşıma daha önce hiç kullanmadım kullanıp memnun kalan var mı bayanlar için biseymis sanırım ilişkiden önce sürülüyormuş vajinaya sıcaklık hissi veriyormuş sürüp eşime söylemesem anlayacağı bisey mi
cglanur kelebek97 bende almayı düşünüyorum marketlerde var Nirvana ama denemedim kullanan memnun kalanda var kalmayanda
A1L2 kelebek97 Kullandım pek bi işe yaramadı bende sıcaklığı hisstmiyorsun bile Sadece kayganlaştırıyor okadar bence yani benim deneyimlemem başkası nasıldır bilemem
dmltugce kelebek97 ben durexin afrodizyakli olanını kullandım Watsons da almıştım uyarıcı jel diye yazıyor üstünde
lgrth @kelebek97 ilk hamilelikten çocuğum 1yaşına gelene kadar orgazm olamadım..durex intense almıştım iyi geldi sonrasında normale döndü kullanmadan da olmaya başladım..
Sinemsinem lgrth hiç orgazm olamamış ben… Bu bahsettiğiniz jel mı yoksa kondom mu? Gerçekten işe yarıyor mu bide🥲
lgrth @Sinemsinem ya ben oluyordum ama hamile kalınca odaklanamadım sonra da isteksizlik falan derken bir süre olmadı..söylediğim jel o mu etkili oldu kullandım diye psikolojik olarak mı oldu bilmiyorum 😂
Sinemsinem lgrth ayy valla belki de etkisi olmuştur alayim çünkü bende aynı durumdayim odaklanamiyorum