Artık dayanamıyorum katlanamıyorum beni sürekli aşağıya çekiyor ne eş olarak ne baba olarak sorumluluk almıyor yaptığım hiçbir şeyi beğenmiyor hep eleştiriyor sadece işe gidiyor geliyor bir aile olarak bile aktivitemiz yok aylardır iş sebebiyle uzaktık gerçekten daha mutluydum şimdi bir aradayız ama eskisi gibi değilim çünkü bu halleri hiç değişmiyor tam değişti diyorum ama bir süre sonra yine aynı yıprandım artık öylesine iç dökmek istedim
Boşanmak istiyorum galiba
cinkokarbonpil üzüldüm canım 🥺ne yapıyor şiddeti falan var mı
3annelif bencil narsist şiddeti lafla var utanmasa dövecek belki de ve yoktan sebebe canımı sıkan o
cinkokarbonpil valla yuva kurmakta bozmak da kolay değil ama imkanın varsa bırak kurtul bir hayatımız var başkasına heba etmeye değmez erkekler bencil
cinkokarbonpil narsist biriyle yaşamak zor gerçekten
cinkokarbonpil aynısı benim eşim biraz ses çıkarınca bi anda sorunlu ben oluyorum falan sonra bir bakmışsın birazcık düzelir gibi oluyor sonra tekrar aynı şeyler güzel söz yok hareket aşağılama ama şuan dışarıdan okuyorum 2 çocuğum var sabretmek zorundayım hele şu okul bitsin çalışmaya başlarsam bir nebze de olsa rahatlarım. Sonrası Allah Kerim. Sanırım yeni bir düzen kurmak daha fazla sorumluluk almak şuan bana zor geliyor bu yüzden aman çalışsın da kimseye muhtaç etmesin yeter deyip derslerime odaklaniyorum ve ne derse desin takmamaya ve ona onun bana davrandığı gibi davranmaya çalışıyorum. Öyle işte
3annelif cesaretim yok işte o cesareti nasıl bulacağım bilmiyorum 😂
kenan kesinlikleeeee
meraklikisi ben de öyle yapıyorum biraz olsun susuyor ama bazen hiç çekilmiyor dün çocuğu aldım dışarı çıktım iki üç saat öyle olunca düzeliyor gönlümü almaya çalışıyor
cinkokarbonpil valla aslında o cesaret değil de biraz destek lazım çalışıyor musun ailen destek olur mu çocuğuna bakarlar mı çalışsan falan tek iş de yetmiyor işte
cinkokarbonpil bizde öyle biraz fazla üstüne gidince hoop iyi Koca olmaya çalışıyor falan garip biri açıkçası 13 yıldır evliyiz daha tam olarak çözemedim insanca yaşamaktan haberi yok garibin
cinkokarbonpil Çözümü bulursam paylaşıcam bende de aynı dert var
mavikelebekk__ çözüm boşanmak geliyor aklıma ☹️
meraklikisi düzelmiyorlar düzelmeyecekler ☹️
3annelif hepsi hallolur çocuğum beni ilerde suçlar mı onu düşünüyorum ☹️