perimasali802_ elfakn17 tabikide o onlara kalmış bir şey bn sahsen yapamam Sınırsız dediğim sürekli olsada hayir demem anlamında
Bubenimoykumm perimasali802_ o zmn sorunun cümle anlamı bozuluyor aşkım süre sınırı olmalı mi diye sorman lazımdı 😁
Zamansiz_ perimasali802_ periii amacin ne sen bugun beni surgunemi gondermek istiosunnnnn acabaaaaa🦦😂
perimasali802_ elisaa48 sınırsız bir zevkte güzel olur niye olmasin kiz en azından istediğini yaparsın 😂
kurabiyevarsimitvar perimasali802_ kendi adıma konuşacak olursam bence olmalı. Geçen bir post vardı eşi analını yalatmak mı ne istiyordu iğrenç bence anala dair her şey sınırımın dışında o tür şeyler harici her yeniliğe açığım 😂
perimasali802_ kurabiyevarsimitvar anal swinger grup vs bna gore degil bahsettiğim Çok farklı mesela her gün her yer mekan farketmez 🤪 Mümkün olsa yaparım 🤣
Sevde_20 kurabiyevarsimitvar aynen bende böyle düşünüyorum anal cok iğrenç geliyo her ne kadat zevkli dense de oral bile olabilir ama anal iliski igrenc ….
Oluyorumanlasana perimasali802_ olmalı tabi ki grup istese getir diyemem anal istese gel vereyim diyemem 😁 o nasıl laf perim herşeyin sınırı var
perimasali802_ Oluyorumanlasana olmamalı niye olsun kiz 😂 Onları bnde yapmm ki anal meraki vardi sadece oda acıtıyor zaten 🤣
perimasali802_ elisaa48 zaten sana gelince yapilsin ama karşı taraf istese olmaz Eleştirmiye hakkım Yok ama kendinden de birşeyler vermelisin
perimasali802_ Oluyorumanlasana denedim ama acıdı dahada olmadı 😅 Denilen gibi zevklimi onu merak ediyordum