Merhaba yeniyim bir şey sormak için kayı oldum cevaplarsanız çok sevinirim. Whatsappta birini engelledik diyelim daha sonra hangi tarihte engellediğime bakabileceğim bir yeri var mı ? Yani şu şu tarihte engellendi gibi , veya engel kalktı tekrar engellendi kalktı engellendi gibi görebileceğim bir yer var mı engel orada dururken
Whatsapp engel
Ben ilk engellediğim tarihi biliyorum da , takip etmek istediğim şey şu; engel kalktı şu tarihte yine engellendi gibi birşey görür müyüm veya sabit şu tarihte engellendi yazısını bir yerden görebilir miyim en azından kendi engellediğim tarih mi onu görmüş olucam
Şöyle özetliyim eşimin sevmediğim görüşmesini istemediğim bir arkadaşı var onun yüzünden çok sorun yaşadık en son kendisi de anladı ve kabul etti bende numarasını hem telefondan hem de whatsabından engellettim ama iş yerinden de arkadaşı işle ilgili bile olsa konuşmayacaksın dedim tamam dedi ama işle ilgili mecbur kalırsa engeli kaldırıp konuşursa sonra ben kızarım diye yine engeller felan bunu kontrol etmek istiyorum çünkü çok net şekilde uyardım eşimi bana doğruyu söylemezse güvenim çok sarsılacak ama acaba ile de yaşayamam o yüzden arada kontrol etmem gerekiyor
oglakannesi öyle bir yer yok göremezsiniz sadece engeleldiği kişileri görürsünüz o kadar ama bunu bu kadar problem etmrniz normal mi iş arkadaşı diyorsunuz işle ilgili mecbur kalıp konuşması gerekse ne yapacaksınız adamı işten mi çıkartacaksınız, bu kontrol olayı sizi de çok yıpratır sürekli aklınızı kurcalar
- Düzenlendi
oglakannesi işle ilgili bile olsa konuşmayacaksın dedim tamam dedi
oglakannesi engeli kaldırıp konuşursa sonra ben kızarım diye
Bu sürdürülebilir değil kuzum ya.işin sonunda yine kendin üzülürsün .
Ne yapacaksın yani oldu işle ilgili yaptım dedi yada tak etti bir gün yaptım dedi kavga mı edeceksin kavga etsen eline ne geçecek,huzursuz olduğunla kalacaksın yada boşanmaya mı gidecek olay ne olacak yani .
Biraz işin sonunu düşünüp ona göre hareket etmek lazım değil mi.başkasını değil kendinizi önemseyin ön plana kendinizi koyun lütfen
Eger birbirinize gönderdiginiz mesajiniz var ise ordan gözukuyor Ne zaman engelledigin ve engeli kaldirdigin görunuyor
TombulHatun
Bu kişi bir kadın ve işle ilgili bile olsa yanında bilgi alışverişi yapabileceği bir sürü insan var kendisi direkt onunla görüşmek zorunda değil benim mantığıma göre hani böyle dese de benim için bahane olacak boşanmaya gitmez ama o arada yaşayacağı boşluk ona yetecektir
cano42 önceden vardı işte ama sildik sohbeti tabi numarayı da sildik rehberden direkt numara yazarak engelledik whatsaptan da
oglakannesi peki bu durumda işyerinde yüz yüze konuşma ihtimalleri yok mu
TombulHatun
Yok diyemem ama zor kalabalık bir ortam ve yerleri farklı yani ortada riskli bir durum yok ama ben tanımıyorum ve kişiye karşı da iyi hissetmiyorum o açıdan görüşmesini de istemiyorum
oglakannesi o kişinin sohbetine girin orda çıkıyor zaten sohbette bu kişiyi engellediniz bu kişinin engelini kaldırdınız diye
oglakannesi engelleyip kaldırdığında mesajların süreli değilse mesaj ekranında gösteriyor
Blondie sohbeti yok telefon rehberinde de kayıtlı değil direkt numarasını yazarak engelledim
baileys süreli değil , mesaj ekranı derken nasıl
oglakannesi tabi görüşmesini istemememde sorun yok ama sonuçta aynı yerdeler kendine bu kadar sıkıntı yapma eşinden eminsen sorun yok bence
TombulHatun eşimden eminim fakat yinede içim bir huzursuz işte bilemiyorum da eşimin sevgisinden zerre şüphem yok ama bir çok şeyde ben kızarım tepki gösteririm diye söylemekten çekiniyor ters biri değilim ama net biriyim o açıdan , fazla merhametli ve duygularıyla hareket eden bir insan eşim tamam bende duygusalım ama her önüme çıkana değil onun biraz çizgileri yok ona göre herkes insan herkes iyi ne zararı olur gibi bana göre öyle değil aklıma takıldı sanki iş için mecburi kalsa bile bana söylemez ben sana ne dedim derim diye düşünüyorum belki de sadece benim kuruntum bilmiyorum da
oglakannesi bence bunu bu kadar kafanda kurup kendi canını aıkma eşinden şüphen yoksa hiç kalkışma bile böyle kontrollere, kendi açımdan söyleyeyim eşim beni bu şekilde kontrol etse çok üzülürüm kızarm bana güvenmediğini düşünürüm eşinde bilse böyle düşünebilir
TombulHatun teşekkür ederim desteğiniz için umarım kafamda kurup durmam benim içinde zor gerçekten
oglakannesi yok hayır sohbet olmasada sohbet yerine girince görünüyor mesaj yazma yerine gecinde bende öyle görünüyor
Blondie ama rehber de yok ya mesaj yazma kısmına nasıl geçicem , engelli yerinden numaraya tıkladığımda sadece engeli kaldır yazısı çıkıyor sohbet kısmına geçmiyor