Eskobar yansngeceler_ eşine göster benmi yanlış anlıyorum senden başkasına gidemedim ne yapacağız diye yumuşak alttan gir
elfakn17 yansngeceler_ eşine soyleyeceksen muhakkak ispatlı soyle yoksa bi anda yerin dibine seni sokarlarhepsi birden senin üstüne gelir iftira atıyorsun deyip benden söylemesi. Kp telefondan videoyu kendine at öyle söyle yoksa söylemeni hiç bir şekilde tavsiye etmiyorum.
baileys yansngeceler_ taş yağacak başımıza diyecek başka söz yok. Miden nasıl kaldırdı izlerken ama kaldıramamış 🤣
soulless yansngeceler_ bacım diyecek laf bulamadım kurudum oldugum yerde kendine ve kızına cok dikkat et Allah sizi korusun Rabbime emanet olun inşallah
Blondie yansngeceler_ kayınpederine dakkam bitmiş annemi arıcam birni arıcam bahanesiyle telefonunu alın o sırada telefonundan kendinize o videoyu atın eşinize gösterin hem elinizde delil olur
kimkimki yansngeceler_ bu ciddi bir durum eşinle acilen konuşmalısın bence. Çünkü aynı evde yaşıyorsunuz ve bir evladın var….. Ayrı evde olsan boşver görüşmeyi de yavaş yavaş kes derim ama bu şartlarda eşin kesinlikle bilmeli.
kimkimki yansngeceler_ senin korkacağın tek şey var oda çocuğuna ve ya sana yanlış bir hareket yapılması.. Bu adam belli ki sapık. Allah korusun ama hiç güven verici bir durum yok ortada. Eşine söylemekten asla korkmaa.
sinyorina Daha neler okuyacağızz 😵💫🤢🤮 söyleyebildinmi eşine peki nasıl söylemeden duruyorsun yaa keşke videoyu kendine atsaydın hemen silmiştir belkide artık 🙄