Pembepanterr zeynepsu çünkü bir erkeğin o kadar aylarca kalabilmesi imkansız mutlaka o kendini rahatlatıyordur 🤷🏻♀️
zeynepsu kleopatranizzz ya cok dedim kendisine ayarladm doktor falan gitmiyor diyorum ya bu zaman kadar hep ben hep benim yanasmamla zorumla oldu
zeynepsu azze ya nisanliyken cok istekliydi birliktelik yasamadk ama hep gelmek ellesmem vs vs isterdi azcik uzun opsen opussek cildirirdj ama adam tuhaflastj
zeynepsu Bir bayan ortamina falan girerim butun herkesin agzi acik kalir cinsellik acilir ben derim boyle sorun var diye kadinlar bile bana yurur yani senin gibi karim olsa 3 5 hic durmam falan diye anlamiyorum yanj
zeynepsu Pembepanterr yok bacim 7 24 goxumun onunde babamin dukkaninda zaten gelip gittigi saat belli disarisi arkadas ortsmi vs olmaz
zeynepsu Pembepanterr vallahi artik gay mi bilmem neden baska dusunxem kalmadj ama ben yoruldum yani harama ben gidecegim az kaldi ruyalarim tuhaflastj brn kafa olarakta pskolojik olarak da cok yiruldum yanj
Pembepanterr zeynepsu sizi çok iyi anlıyorum ama alıp karşınıza ciddi ciddi konuşun derdi ne diye bu böyle olmaz kaç yaşında eşiniz ve siz
zeynepsu Pembepanterr ben 24 esim 34 Ohoo ne komusmalar yaptim neler yasadk yeri geldi en agor hakaretleri sergiledim ama yok yok insan gururuna yediremez ama istee amaaa
xyzem Geçenlerde bi tanıdığım da aynısını demişti herkesin hayalindeki eş adayı ama gençliğim gidiyor diye anlaşmalı boşandılar şok olmuştm
Coolness zeynepsu bütün yazdıklarını okudum, ya netttt aldatılıyorsun ve ayakta uyuyorsun ya da eşin seni sevmiyor. Yani sen çok güzelsin, eşin bakımlı, ama cinsel hayat 12 ayda 10 defa, sence de bişeyler yanlış gitmiyor mu ?
zeynepsu Coolness yok cnm altadilmadigima eminim farkli bir durum bu aldatma kesnlikle yokda ne var onu anlamyrm
Blondie zeynepsu Erkekler okadar kurnazdırki ayakta uyursun ruhun duymaz bile. Benim bir tanıdığım vardı eşi cinsellikte hep uzakmış 0 mış yani kadın bıkmıştı artık onun dışında 4 4 lük biri ama cinselliğe gelince uzaklaşıyormuş. Kadın aldatma yok dedi bize ama ondan 1 hafta sonra aldatıldığını öğrendi. Diyorum ya erkekler kurnaz. Eşinizde ya aldatma yada kendini rahatlatıyordur bunlarda yoksa doktora görünmesi gerekiyor başka çaresi yok😕
zeynepsu gizo00 hic bir aciklama yapmaz kalkar sigara zikkimini icer uyur duymaz seni umursamaz verdigi tek cevap sacmaliyorsun abartiyorsun bir daha dikkat edecegim caarrt curt anlayacagn
perimasali802_ zeynepsu erken boşalma, isteksizlik vs heleki iki ay yapmaması sencede tuhaf değilmi Al karşına konuş böyle giderse evliliğimiz bozulacak gibisinden konuş doktora gitmesi için ikna etmeye çalış
zeynepsu perimasali802_ keske yaptigim konusmlari tehditleri vs gosterebilseydim size ama yok adamda erkeklik yok