sizene Oluyorumanlasana yok be aşkm soğudum valla adamdan ailesinden de kendinden de kaçacam bi gün müge anlıya çıkar mı bilmem izleyin belki görürsünüz 🤣
sizene Eskobar kız hal ve hareketleri yetiyor insana valla en ufak bişeyde kavga çıkartıyor döverim diyor düşündüm de canımı yakmakla tehdit ediyor böyle insan sevmekten ne anlar . Çıkarı olunca iyi davranır
Eskobar sizene senin elin armutmu topluyor Paranla döv onu😂😂 Araba almam diye tehdit et sonra git ev al😂😂
gultenmhmt sizene iyi ettin erkeklerin gözünde biz sadece onun için varız sanki 😏 benm kocada telefonla oynar yatacagmz zaman sırnaşr bende iterim alistm iteklemeye 😂😂
sizene gultenmhmt aynı işte ilgi yok bişe yok yatağa uyumaya gidince yanaşıyor bende yanlış kişiyi öptün git telefonuna sırnaş diyorum artık🤣
Eylul_123 sizene nasıl bir günaha girdiğinizin farkında mısınız. Dinimizin emirlerinden haberiniz yok sanırım . Bir an önce kocanizin gönlünü alıp onu hoş etmeniz lazım zira ahiretinizi yakmış olursunuz .!
sizene Eylul_123 oda beni çok geri çevirdi ben ilk defa böyle birşey yaptım ama . İnsanın da kafası ruhu iyi olmadığı dönemler oluyor maalesef