Kızlar kidsten geliyorum.biraz uzun olcak kusura bakmayın içimi dökmem lazımdı.Orda bu konuyu açamadım çekindim.sonra gördüm ki böyle uygulama varmış dedim burda sanırım rahatça sorabilirim.iki yıllık evliyim cinselliğe önem veriyorum yani aslında ben hep istekliyim.severim de ama hiç orgazm olamıyorum.bu iki yılda toplasan iki kere olmuşumdır onun da orgazm oldugundn emin bike değilim.ben çeşitliliğe açığım farklı birşeyler olsun gibi.zevk almak istiyorum yani biliyorum ki zevk alan kadınlar var ama bende yok.zevk almanın boşalmanın nasıl bişey oldugunu bile bilmiyorum.kocam aslında hemen oldu bittiyse getirmez.ön sevişme yapar.ilişkiyş uzun tutmaya çalışı ben istediğim için ama bunlar beni tatmin etmiyor.mesela o esnada hiç sesi çıkmıyor.sesi çıksa daha çok haz alıcam ama yok.ben kıyafet giyiyorum ama kısa sürede çıakr diyor.e ne anlamı kaldı.bi de zevk almıyorum o gir çık olayından.yani bilmiyorum bence yanlış birşeyler yapıyoruz.illaki zevk alacagım noktalar var ama eşim bunu anlayamıyor.mecnur numara yapıyorum.her seferinde soruyor yetti mi diye evet diyorum mecbur.ama zevk almıyorum ki.burda yorumları okudum gerçekten dibine kadar yaşayanlar varmış.ben de yaşamak istiyorum ama yok olmuyor.eşime diyorum oral ister misin.yok diyor.hijyenli olmuyormuş.e temizleriz ya da prezervatif takarız öyle olur mesela ama yok.karşılıklı oral olması bana haz verirdi mesela.eşim ön sevişmeyi öpüşmek sanıyor.bütğn tene yavaş yavaş dokunmak aşağılara inmek vs güzel olurdu ama onda yok.yani napcam bilmiyorum.bana akıl verin.gerçekten zevk almak istiyorum nasıl bişeymiş yaşamak istiyorum ben de.eşim de sever cinselliği aslında ama farklı şeyler yapmıuor hiç.farklo şeyler yapalım diyorum e sen bul diyor.haftada iki kere oluyor ama ben afedersiniz video izleyerek bazen kendimi rahatlatıyorum.