enerciiiii Umarım bu son askı alışım olur yoksa hepten gideceğim 😅😅 Hepiniz de merak etmişsiniz yaaaaaa tesekkur ederim 😒😒🤣🤣
Sutlucikolati Hiç askı yemedim ama korkuyorum bı gün yerim diye 🤣 zaten doğru düzgün girmiyorum uygulamaya o zaman hiç girmem herhalde 😅
enerciiiii abasiyanik bak nasıl geldi enerciiiii 😅😅 hadi be ordan aklınıza geldiğim vardi da sanki keyfiniz yerindeydi 😅
HurremSultan enerciiiii hoşgeldin bebeğimsuu yokluğun farkediliyor etmezmi🥰 peri de gitti Naime hanım süresiz askı vermiş
enerciiiii Medusa ya aslında email falan attım hesabım kapansın postlarim silinsin diye falan ama baktım olmuyor dur Bi post açayım dedim nasıl sildirecegim ben bunları komple
Bubenimoykumm enerciiiii hoşgeldin enerciiii 🤣🤣 Tabiki herkesin kendi bileceği iş kimseye karışamayız şunu yaz bunu yazma. Ama böyle platformlarda bilgi alışverişine tamamım ama fazla sere serpe konuşmamak lazım.Benim kendi fikrim. Postu silemiyorsun sıkıntı .
etoile Bubenimoykumm iyide herkes anonim takılıyor zaten. Nickname den kimligimizimi tespit edecekler 😂
elisaa48 Bubenimoykumm e ama kim seni tanır ki der gelip sana der sen böyle yazmışın diye gerçek ismimiz zaten kullanmıyoruz profil desen aynı kim olduğumuzu nerden bilecekler ki
enerciiiii Bubenimoykumm kız bisey dediğim yok ki gir bak profilime kimseye bişi demem ben niye aldim bilmiyorum 😅
enerciiiii etoile ya inan bana neden aldigimi bilmiyorum o yüzden öyle dedim Bi baksana son yorumlarıma neyden almış olabilirim sence