evlimutlucocuklu şimdi şöyle kimliğimi açık etmek istemiyorum o yüzden Instagramdan değil de burdan yazarsam daha iyi olur 🌻 benim çocuk şu an 6 yaşında fakat biz 3,5 yaşında başladık ama içinizi karartmayın eğitim her şeydir. İnstadan ya da video kanallarından ergoterapistleri talip edin. Göz teması yoksa dikkat çekici bir gözlük veya siz de evde yapabilirsiniz (süslerle dikkatini çekersiniz) elinizde ki bir oyuncağı gösterirken aaaa diye mesela göz seviyesine getirip çocuğun gözlerine bakın. Bol bol kutu oyunları oynayın, daha çok net sade cümleler kurun. Gerçek olan oyunlar oynayın. Mesela öğretmencilik, doktorculuk gibi. Oyuncakları kaldırın oynanacağı zaman çıkartın. Eğer bir cismi çevirme hareketi varsa diyelim ki kapak onu elinize alın yüksek bir sesle dikkatini çekecek şekilde düdütttt hadi gidiyoruz gibi oyuna çevirin. Çocuğa hayır yapma gibi şeyleri söylemeyin. Tv vs kesinlikle olmamalı. Paketli gıda ve sütten uzak durun. Evin içinde parkur kurun sonuna bir oyuncak bırakın onu kurtarmasını isteyin. Pazar gezebilirsiniz. Ama dediğim gibi ergoterapi videoları mutlaka izleyin