arkadaslar simdi benim bi kac yil pesinden kostugum cocuk vardi yani aslinda sevgili olduk ve o surecte beni en az 4 kizla aldatti ama ben sevdigim icin gormezden geldim ve cinsel iliskiye girdi bu kizlarla benimle sadece bulustugumuz zamanlar ilgileniyodu ama bana o bile yetiyodu cok sevdigim icin gormezden geliyodum yaptiklarini benim yanima kendisi gelmiyodu hep ben ayagina gidiyodum yanimda telefonu caliyodu ve ben actigimda afedersiniz ama beni neden sikmedin diye agliyodu bu duruma acayip sinirlendim ve ayrildim bana hic bisey yazmadi bisey aciklamadi sonra dayanamayip yine ben yazdim affettim ve tekrar gorusmeye basladik benimle surekli cinsel acidan seyler istiyodu ama ben asla boyle bisey yapmiycagimi soyluyodum vede oda bunun farkinda olup surekli farkli kizlarla yatiyodu ama duzelmesi icin elimden gelwn herseyi yaptim bekledim duzelmezdi ama bi ihtimal dedim be bekledim ama asla duzelmedi ayrilamiyodum bi turlu arkadasim artik yeter diyodu ama dinlemedim cocuga resmen paspas oldum ama artik hayatimdan tamamen cikardim ve bisey hissetmiyorum ama sorun suki baska iliski yapamiyorum bi tavsiye istiyorum sizden yani soyle yeni biriyle konusuyorum 20 gun suruyo en fazla bisey hissedemiyorum yazamiyorum icimden gelmiyo flortlesmwk
dertlesme
azze 18filandır
Bubenimoykumm Bana daha küçük gibi geldi
Allahümme salli
zeh61ra ayrıl kanka 😂 ondan sana hayır gelmez sende bunun farkındasın ama 🤦 başkasına şans ver unutursun 🩹
gizew ahah ilk post unda 18yaşındayım görücü den fln bahsetmiş. 🤣
bos konusanlar ne yasiyo fikir istedim ayrica eylulde 19 a girdim gorucu usulü evlenmek istemedim beni istediler ve baski altindaydim o konuyla simdi bunun ne alakasi var
zeh61ra seni üzmek istemiyorum ama küçüklüğün verdiği cahillik seninki. Bir süre flört olayından uzak dur illede sevgilin olması gerekmiyor takıl kafana göre arkadaş edin erkek kız fark etmez illede erkek biriyle konuşuyorsun diye sevgili olmak zorunda değilsin. Zaten şuan senin aklında pembe panjurlu ev var yok öyle bir ev. Pembe panjurlardan virane bir eve terfi ediverirsin bir anda anlayamazsın korku evine döner ordan da hayatın çok ağlarsın. Hanselle grateldeki şekerden eve kanıp gidersen birine bu akılla sana cadı kadın değil coşkun çıkıverir
zeh61ra karşılıklı sevgi saygı alabileceğin biri çıkınca karşına meğer ne boş insanların peşinde savrulmuşum diyeceksin. Buradaki herkes tecrübelerinden pay bicerek sana cevap veriyorlar. Anlattıkların cahilce yapılmış ondan yaşını sorduk. Biraz kendini dinle .gerçek aşkı bulunca durma evlen 🙃
Bubenimoykumm şaşırdık mı 😄
gizew hayır 🤣