arkadaslar simdi benim bi kac yil pesinden kostugum cocuk vardi yani aslinda sevgili olduk ve o surecte beni en az 4 kizla aldatti ama ben sevdigim icin gormezden geldim ve cinsel iliskiye girdi bu kizlarla benimle sadece bulustugumuz zamanlar ilgileniyodu ama bana o bile yetiyodu cok sevdigim icin gormezden geliyodum yaptiklarini benim yanima kendisi gelmiyodu hep ben ayagina gidiyodum yanimda telefonu caliyodu ve ben actigimda afedersiniz ama beni neden sikmedin diye agliyodu bu duruma acayip sinirlendim ve ayrildim bana hic bisey yazmadi bisey aciklamadi sonra dayanamayip yine ben yazdim affettim ve tekrar gorusmeye basladik benimle surekli cinsel acidan seyler istiyodu ama ben asla boyle bisey yapmiycagimi soyluyodum vede oda bunun farkinda olup surekli farkli kizlarla yatiyodu ama duzelmesi icin elimden gelwn herseyi yaptim bekledim duzelmezdi ama bi ihtimal dedim be bekledim ama asla duzelmedi ayrilamiyodum bi turlu arkadasim artik yeter diyodu ama dinlemedim cocuga resmen paspas oldum ama artik hayatimdan tamamen cikardim ve bisey hissetmiyorum ama sorun suki baska iliski yapamiyorum bi tavsiye istiyorum sizden yani soyle yeni biriyle konusuyorum 20 gun suruyo en fazla bisey hissedemiyorum yazamiyorum icimden gelmiyo flortlesmwk