HurremSultan gultenmhmt abarmasan mi ne varki sinek ısırığı bile daha çok acıtıyor yapmayın böyle şeyler sağlığınız bu kadar mı değersiz lütfen ya
piyangobileti gultenmhmt kahverengimsi dediğiniz benim mor gibi dediğim sekildeyse bende de regl olmadan 1 gün önce oluyor birkaç seferdir bir de hem ayın başında hem de sonunda regl görüyorum sizin de böyle oluyor mu
gultenmhmt piyangobileti benim regl bitti sonunda siyah akıntı geldi iki hafta oldu biteli hala ara ara akıntı geliyor
HurremSultan gultenmhmt hamilelik başka canım ki o bile kişiden kişiye değişiyor korkma git doktora önlem al birşey varsa böyle olmaz sağlık bu sonra ah vah dememin kimseye faydası yok
gultenmhmt HurremSultan tamam giderim zaten hep cinsel ağrı falan postuna şahit oldunuz sizde eninsonu gidicem mecburen
HurremSultan gultenmhmt yok valla denk gelmedim ama benimde hep acıyor doktor birşey yok diyro sürekli ama acıyor yanii acımasi kötü birşey sende ihmal etme
papatyamsigibi gultenmhmt benimde hamileyken çatıda açıldı su kontrolü de yaptı doktor çünkü ama sonrasında alttan muayene yaptı valla sokmadıgı kalmadı gayette iyiydi acımadı. Korkma yani hep aynı olmuyor