papatyamsigibi Eskobar hatta orda da bi hürrem var onla karıştırmışlar shdhfjjf 😂😂😂😂 üşenmedim hepsini okudum
mamadu Bırakın kim ne konuşuyorsa konuşsun ya. Peride hakkında hep konuşuldu orada. Bu kadar önemsemeyin. Buraya da fitne tohumu ekmeyin.
papatyamsigibi mamadu baciko zaten burda bir avuç insan kaldık onlarda tohumlanacak degiller maksat muhabbet
etoile papatyamsigibi daha öncede böyle postlar açıldı. Buradaki çoğu kişi kidste tartışmaya gitti. Ama haklılık yanınız var. Eskiden kalabalıktı aktifti şimdi o kadar değil kimsenin gidip satasacagini düşünmüyorum.
papatyamsigibi etoile bende aynı şekilde sataşacaklarını düşünmüyorum çünkü kalibre olarak çok degişik insanlar yani. Burası daha bi medeni 😂 çogu kadın at gözlüğü takmış
HurremSultan etoile ben satasmiyorum kanka zaten yetişemiyorum herzamanki gibi😂 millet de seviyor dedikoduyu dkdkdmmd
Bubenimoykumm papatyamsigibi çoğusu 18inde ergen olgunlaşamamış tipler yok kaynanam bunu dedi yok kocam cocuma meyve verdi küstüm oynamıyorum filan
TombulHatun papatyamsigibi 3 sene önce kidste duyup indirmiştim perideyi hala konuşuyorlar değişen hiç birşey yok herkes konuşuyor buraya geldiğimden beri kids kullanmıyorm 😂
HurremSultan etoile valla yetişemiyorum kanki zor ama o kadına gıcık oldum ya neymiş biz ayıp şeyler yapmiyormusuz🙃 harammis yaotigimiz anal dışında herşey helal değil mi ne yaşıyor bunlar ya birde vaaz vermis sahte hoca dkdkkdkd
Cicekliperde papatyamsigibi ya kim kimi tanıyor da ifşa ediyor? İfşa etse eline ne geçecek? Ne ayıp ya
papatyamsigibi Cicekliperde işte benim de takıldıgım yer bu kızlı erkekli karışık diyor artık okudugunu nasıl anlamıyorsa 😂😂😂😂😂😂
Cicekliperde azze peride yazınca çıkıyor ya beş gün önce paylaşmış. Arkalı önlü falan bir şeyler yazmış.
Cicekliperde azze ya boşverin takılmayın. Herkes kendini biliyor :) ben de meraktan girdim. Kids kullanmayı bırakmıştım epeydir