Cicekliperde papatyamsigibi biri de erkekler yok demiş onun üzerine yine kızlı erkekli demiş. Aman varsın öyle bilsin.
HurremSultan etoile valla yetişemiyorum kanki zor ama o kadına gıcık oldum ya neymiş biz ayıp şeyler yapmiyormusuz🙃 harammis yaotigimiz anal dışında herşey helal değil mi ne yaşıyor bunlar ya birde vaaz vermis sahte hoca dkdkkdkd
pinkdreamss papatyamsigibi shshshhsshsh merak ettim gidiyorum bakmaya bende ordan geldim seneler önce 😂😂😁
Coolness papatyamsigibi 😂 mesela burdan da oraya gidiyorlar mıdır acaba kızlaaarrr peridede bizi konuşuyorlar diye 😅
elisaa48 papatyamsigibi ya benim anlamadığım erkekler gerçekten bu uygulamayı bilir mi yada merak edip aratır mi 🤔
Bubenimoykumm papatyamsigibi çoğusu 18inde ergen olgunlaşamamış tipler yok kaynanam bunu dedi yok kocam cocuma meyve verdi küstüm oynamıyorum filan
pinkdreamss Bubenimoykumm 😆😆😆evet bana çok sıkıcı geliyor girmiyordum yani oraya bayadır burda da istedıgım postu açar okurum çoğu şey mantıklı tabi bazıları abartıyor ama okuyup okumamak senin elinde.. burda hesabı olan herkes öyle şeyler konuşacak diye bişey yok abartmışlar işte 😂