elisaa48 papatyamsigibi ya benim anlamadığım erkekler gerçekten bu uygulamayı bilir mi yada merak edip aratır mi 🤔
Bubenimoykumm papatyamsigibi çoğusu 18inde ergen olgunlaşamamış tipler yok kaynanam bunu dedi yok kocam cocuma meyve verdi küstüm oynamıyorum filan
pinkdreamss Bubenimoykumm 😆😆😆evet bana çok sıkıcı geliyor girmiyordum yani oraya bayadır burda da istedıgım postu açar okurum çoğu şey mantıklı tabi bazıları abartıyor ama okuyup okumamak senin elinde.. burda hesabı olan herkes öyle şeyler konuşacak diye bişey yok abartmışlar işte 😂
successfulwoman Peridenin Gülleri ve prenseslerini tek geçerim, peridenin sohbeti sammiyeti kıdste yok.. Bana deseler kıdste sohbet etmeye gel,ödül vereceğiz gelmem. Perideli olmak ayrıcalıklıdır. Kıdste olmak istemem.. mahalle ağzını sevmem..
successfulwoman abasiyanik görüştüğümüz ve reelde görüştüğümüz, canımız olanlarda oldu. ve hala görüştüğümüz var.. burdaki arkadaşlık kankalık hiçbir yerde yok
sinyorina papatyamsigibi kids hep öyleydi hâlâ değişmemiş demekk yaklaşık 2 senedir falan girmiyorum 😃 2 sene önce de hep buranin lafı ediliyordu 🤷♀️