askgebesi sizene başka emojilere tıkla tıkla tıkla sonra onlar son görünmeye geçiyor yani tıkladıkların geldikçe diğer son görünmedekiler gidiyor bi takip et bakalım sen sildikten sonra yine kullanacak mı
sizene askgebesi baktım canım ekran aldım son emojide (😘😛) bunlar vardı ilk ikisi gelsin bakcam bakalım ilk sırada ne olcak
sizene Medusa ya ilgilenmiyorum aşkım gelince yerin dibine sokmak istiyorum öyle bi halt yiyorsa eskiden olsa kıyameti kopartırdım ama artık seni takmıyorum defol git emeklerim karşılığı bumuydu demek istiyorum 🤣
azze sizene Neden? sizene emeklerim karşılığı bumuydu demek istiyorum Bence kendine haksızlık yapıyorsun
Sutlucikolati sizene açıkçası bana çok masum gelmedi bir boklar yediği kesin bence ama sen hani sallamıyordun 🤣🤣🤣🤣
sizene Sutlucikolati ya ilgilenmiyorum aşkım gelince yerin dibine sokmak istiyorum öyle bi halt yiyorsa eskiden olsa kıyameti kopartırdım ama artık seni takmıyorum defol git emeklerim karşılığı bumuydu demek istiyorum 🤣
sizene azze evet canım biliyorum geç de olsa farkına vardım öyle bişe olsa yüzüne vursam diye bekliyorum
sizene gizew ya ilgilenmiyorum aşkım gelince yerin dibine sokmak istiyorum öyle bi halt yiyorsa eskiden olsa kıyameti kopartırdım ama artık seni takmıyorum defol git emeklerim karşılığı bumuydu demek istiyorum 🤣