Lovely_00 biraztakilcam https://www.google.com/search?client=ms-android-transsion&sca_esv=6590bfce35d1c64e&sxsrf=ADLYWIJNf8vKn1Pj4sFi7CCmZt3jX9R8-g:1727892602282&q=kadin+genital+anatomisi&udm=2&fbs=AEQNm0CkJePcC8hroDI3JdpAL_5hMC9O6EASqUZeNQz1Mbbnhc1tB2Z8DeJInFcO_mYcQs2pMHlHcenXJKS2XkDruRG2DOPcOQTs9_qYRyTRLAZPAdfGVaOUmb-hxVlD0XyxZlWJWZpq8c-HdQKd__29V5gw3T-jZ617nlrVirYhWrJXU45WA0SdGwxuVdajBoLrzADKOUSXfZdOHHei7wfaHF6V_UCUPzFR07a2VTg6eN_yo2DSUbUgkBq-jpSLoeE2juL8wnNY&sa=X&ved=2ahUKEwiAoJPGpfCIAxUrVfEDHYVHO-4QtKgLegQICxAB&biw=360&bih=668&dpr=3#vhid=WW9mm5iebqjIwM&vssid=mosaic biraz merak edin araştırın bacım herşey internette elimizin altında nasıl ikisi aynı olabilir
kurklukadin Ben benimkine bunun işeme olduğunu anlatamadim. Acayip şekilde tahrik ediyormuş, sadece bu anı bekliyor bazen son ana gelmek için..
papatyamsigibi Sutlucikolati ahahahahhaha senin şaşırmanı yerim jdjdjfjfj aynı nende böyle oldum 😂😂😂😂😂😂
m123 Sutlucikolati değiyor galiba üste oturduğum anda ben iptal ya çıldırıyorum neden kaynaklanıyor bilmiyorum bu g noktasına mi değiyor bilmiyorum boşalırken de kaslar kasılıyor ya adam onu fark ediyor hoşuna gidiyor penisini sıkıp bırakıyor gibi yani benimki anlıyor offf müthiş bisey dene ustte. Ben ki 2 sene kadar üste çıkamadım burda görüyordum nasıl oturuyorsunuz acımıyor mu diye zor alıştım ilişkiye de zaten şimdi atliyorum resmen üzerine
Sutlucikolati papatyamsigibi 🤣🤣🤣🤣 daha neler duyucaz 🤣 kim bilir daha doğru bildiği ne yanlışlar var 🤣
kahkaha aredhel yaa aynisi çok nadir bana da oluyor konsantre olunca sadece o anı düşününce ve çok zevk alınca ilk oldugunda çok şaşırmıştım hatta kocama işedim mi aceba demiştim gülmüştü 🤣🤣🤣 Böyle sanki 1 su bardağı suyu dökmüş gibi oldu resmen
morgecelikli Sutlucikolati ben kendim de sıkıp birakabiliyorum. İcimi kastiriyorum herkes yapiyordur muhtemelen. Onun dedigi istemsiZ sıkması herhlde ama ben bilerek de sıkabiliyorum. Sende yapıyorsundur farkında mi degilsin acaba
Sutlucikolati morgecelikli yok onu bende yapıyorum ama eşimin penisini sıkıp bıraktığını hiç görmedim o yüzden sordum 😅