Dnz sizene Biraz böyle artık salsanma şu adamı kuzu ya. Bak keyfine hayatına böyle takip takip nereye kadar benim ruhum daraldı kocanın vay haline
Sokaklambasi sizene Bosver bu adami. Konum atiyorum bana gel bi kahve icelim. Bosanma avukati bulalim. Bi de terapist. Üzerine bi guzellik merkezi patlatiriz. Kafalar piril piril. Hayir demeden once bi dusun.
sizene Sokaklambasi kim hayır derki buna aşkoooo . Sonradan geldi akıl başa evlilik bana göre pişmanlık 😅♥️
Cicikiz Sokaklambasi konum at geliyorum bacımsu benim @sizene aşkım derdini seveyim senin beee sal şu adamı bırak yaaa 🤣
Cicekliperde sizene bana kızacaksın belki ama yine de söyleyeceğim. Sen hayatının merkezine eşini koyduğun için böyle oluyor. Mutluluğunu da mutsuzluğunu da ona bağlı kılıyorsun. Senin için bir bağımlılık.
Cicekliperde azze çünkü her şeyi ona bağlı sanıyor . Tezat değil aslında. Hayatını ona göre şekillendiriyor. İyi ya da kötü
sizene Sutlucikolati 😰 yok bozmadım aşkım ya . Öyle bişe varsa çıksın ortaya diye açığını yakalamak istiyorum evden kovmak için bu kadar sevgime emeğime karşılığın bumu diye