yavuzzzzzz Kızlar bişey sorucam , 9 gün önce korunmasız ilişki oldu bebek de istiyoruz . Şuan iki gündür afedersiniz çamaşırımda kahrevengi leke var . Sizce gebelik midir ne zaman test yapsam çıkar ?
Medusa yavuzzzzzz Yerleşme kanaması olmuştu bende de ama bu kadar erken değildi, reglden 3-4 gün önceydi. O yüzden kesin bi şey diyemem. Test için regl zamanını beklesen daha yararlı olur
yavuzzzzzz Kimse yokmu ? Daha önce düşük yapmıştım , o zaman da böyle lekelenmeler olmuştu heyecanlandım
basak23 yavuzzzzzz bu kadar erken belirti olmaz beta yükselmesi gerekir 2 gün sonra test yaparsanız da çıkar var olup olmadığı
basak23 yavuzzzzzz 2 3 gün sonra deneyebilirsin ama yumurtlamaya denk gelmesi gerekiyor korunmasız ilişkin
yavuzzzzzz basak23 evet o günlerde iki kere denedik gün aşırı ve normalde vajınusmusum o birliktelikte tamamen içime oldu ( kusura bakmayın doğru yorumlanması için böyle yazıyorum )
basak23 yavuzzzzzz ovülasyon testi kullanıyorsanız onlar doğru sonucun 17. Gün çıkacağını söylüyor ama eğer güzel bi hamilelik testi varsa elinizde 12 14 gün de silik de olsa çıkacağını düşünüyorum ben 12. Gün öğrenmiştim tek seferde olmayabilir takip edip ilişki sıklığını arttırarak devam edebilirsiniz birleşme olmadan nasıl içinize gitti peki tamamı
yavuzzzzzz basak23 birleşme oldu hatta şaşırdım hepsinin gitmesine hemen ayaklarımı kaldırıp bekledim 10 dk . O yüzden diyorum acaba hamilemiyim diye ve doğurganlık günümdü .