Eskobar ealb yokmu sanamı yok gibi geliyor sıktığında beyaz su gibi gelmiyormu Bol bol emzir damla damla artacak
etoile ealb bol su, ve sürekli emzir. Tahin, bulgur hurma , kuru üzüm , kuru incir çok iyi süt yapıyor. Dere otu da
mlksrdl ealb kırmızı et tüket canım benim oda güzel süt yapiyo hoşaf bulgur pilavı ye dereotu maydanoz bide Solgar in b 12 sini al oda güzel süt yapiyo ve bestlak damla bunlar sütünü arttircak dene ve gör
papatyamsigibi ealb sıcak duşun altına gir memelerine iyicene tut suyu. Bol bol hoşaf iç hurma yeşil mercimek ye. Bebeğini süt gelmese bile agzına ber memeyi ve emerken sen yavaştan masaj yap memene süt kanallarının izi bellidir oralara hafif hafif yap masajını. Senden süt geliyordur şuan da avuz sütü gelir o da az oluyor dediklerimi yap dolar memelerin.
basak23 ealb ya benim 4. Gün gelmişti hiç gelmeyecek sanmıştım sağım yapabilirsin bol su sık emzirme sıcak duş emzirme ve sağım çok önemli gelmese de yapın gelecektir
Bubenimoykumm ealb gelmiyor diye emzirme yi bırakma sakın. Bol su. Uyku. Proteinli beslenme bunlara özen göster. Emdikçe sütün artar yediklerinden de sütünün kalitesi artar.