Kızlarrr daha önce anal seks yapan varmı ve yaptıktan sonra rahatsızlık yaşayan varmı yada insan zamanla alışıyormu bir bilgisi olan varmı🤔

İlerleyen zamanlarda altına sıçarsın diyolaaaaa 🤪🤪🤪 bilemiyorum hem hijyenik değil hemde günah

Ama denemek istiyorsan dene azıcık ucundan kız biz ne desek Bos 😅😅

Sadece merak ettiğim bunu yapanlar varmı yapıyorlarsa nasıl yapıyorlar

karsugunes öncesinde vazelin yada kayganlastirici kullanmanız gerekiyor böylelikle daha az ağrı hissedersiniz ama devamlı anal da ileriki hayatda sorunlar yaşanabilir bir keze mahsus ise denenebilir ama sizide tatmin edecek birssy degil sadace erkek için tatmin edici oluyo

belladonna sen ne kadar akıllı ve şefkatlisin.sen keşke izmirde olsan yaninda hayatimi anlatirdm senden akil fikir ve destek alirdim..

dmltugce Bunun için Krem ve kayganlaştırıcı var Trendyol da pek inandırıcı gelmiyor öyle ürünler

belladonna teşekkür ederim canım haklısın çünkü haram olmasına rağmen erkekler nedense çok istiyor lar oda kadınlar ise dini açıdan istemiyor

karsugunes ben 2 kere denedim ama bir kere yaptıkdan sonra 2. İstemiyorsun 2.ciyi eşim istediği için tamam dedim ama sonrası olmaz yami getçekten çekilecwk çile değil ve yaptıkdan bir kaç saatte sanki altına sıçacakmış gibi bir his var ve zamanla galiba tutamamayada başlanabilir tavsiye etmiyorum eşinize tattırmayın o zevki yoksa sürekli ısrar edebilir😁 benimki arada ilişkiye girerken kayıyor oraya doğruda hayır diyorum o zaman ısrar etmiyor 🤮

sevimlipamda İşte bende ondan korkuyorum sürekli isterse diye en çok ta ilerde öyle bir sorun yaşamaktan düşünebiliryormusun iki dklık bir zevk için (oda karşı tarafın zevki) hayatın boyunca altına yapma korkusu😣

karsugunes 2 dakika sürmüyor canım sen alışana kadar baya bir acı çektiğin için ara veriyorsun sürekli. Ben tavsiye etmiyorum merak ettiğim için denedim ama yaptıkdan sonra keşke etmeseydim diyorum 🙄😁 zaten siz bir zevk almıyorsunuz kabızken tuvalete gidince yapıyorken çok kötü bir acı olur yaa ondan daha çok acıyor işte 😁

sevimlipamda ya kız kadın iki dakikalık derken lafın gelişi demiş sende iki dakika sürmüyor diyosun ahahhaha🤣🤣🤣🤣