sakın yapma sonra eşin sürekli isteyecek 😂
Anal seks
karsugunes babaannem zamanın da.dedeme gtunu vermis smdi bkunu tutamıyor herkesin içinde zart zurt osuruyor istemeden osururken altına siciyor 🤣🤣🤣🤣 trol felan değil ha gerçek nine sen gtunumu ettirdin dedim kör olasıca deden dedi
Lovely_00 daha dar bi ortam keşfetmek dertleri hahahahah 🤣🤣🤣🤣
Sutlucikolati iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır demişler 😂😂 kadın acı çeksin onlar zevk alsın ohhh ne ala memleket
Şöyle ki anal sex asla asla tavsiye etmiyorum. Hem kişiye kendini kötü hissettiriyor hem de gereksiz bir acı. Benim gay bir arkadaşım var. Onun anlattığı kadarıyla bilgileri paylaşayım.
Kesinlikle öncesinde lavman yapılmalı yoksa karşı tarafın penisinde bok yapışabilir.
Kesinlikle kayganlaştırıcıları egzotik kokular dan seçin ve yağ formatında olsun en azından girdiğine değsin.
Açınız çok önemli köpek açısında kalmaktan ziyade belinizin daha aşağı eğik olduğu açı penisin girişini kolaylaştıracak ve sizin de canınız daha az yanacaktır.
duracell okurken popoma sancilar girdi djjdkdkdkkdkdkdk
duracell bok yapışabilir
AGAGSGHSJSJSKSMSMSMKS
Sokaklambasi ahahahahah bi kere arkadaşım anlattı domates kabuğu denk gelmiş iğrençti sncjxjxjxjf
elfakn17 ya varya sabah sabah bu yorumu okuyunca kahkaha atma istegi geldi siz çok yaşayın emi 😇
duracell kahvaltida yiyemicem ya mide gitti mide 🤢
karsugunes ilk başta acıyor evet kayganlaştırıcı kullan ben çok istiyordum diye eşim kabul etti. Girdikten sonra vajinani elinle uyarsan zevk alabiliyorsun ben şuan tam açıldığı izin zevk alabiliyorum ama artık yapmıyorum bıraktım
morgecelikli ah sorma ben o günden sonra domates yiyemiyorum sncjfkfj