etoile Sutlucikolati karamelek21 benim agrimiyor. Galiba bacağınızı açısını ayarlayamiyorsunuz. Bacağınızın kasiklarinizinn rahat edeceği şekilde ayarlayın. Ya çok dar açı ya çok geniş açı aliyorsunuz. Onu ayarlayin başta ziplamayin ileri geri yapın daha sonra zıplayın. Sizde her iki türlü orgazimi aynı anda hissetmiş olursunuz hep klitoris hem vajinal 🫣
karamelek21 etoile ya üstte dimdik durup popoyu kaldır indir gibi yapıyorum bacaklarım hemen agrıyor,acaba oturup kalkma degilse üstünde aşagı yukarı git gelmi yapmamız lazım aklımda deli sorular😂😂
Sutlucikolati karamelek21 kız vallahi sen bensin 🤣 bu düşünceler hep aklımda benim de 🤣 acaba ziplicak miyiz yoksa ileri geri mi yapicaz 🤣🤣
Sutlucikolati karamelek21 twerk yapar gibi mi yapiyosun ? 🤣 Ya ben onu yapamıyorum daha çabuk yoruluyorum 😬🤣🤣
karamelek21 Sutlucikolati zuhahaha 😂 dur bakim bence dogrusunu öğrenecez,adetli olmasaydım gider adamın üstüne zıplardım şimdi🤣🫠🫠
karamelek21 Sutlucikolati off benim bacaklar agrıyınca kendimi zevke veremiyorum,pozisyon rahat gelmiyor çünkü🥹
Sutlucikolati karamelek21 bi de eşime yorulduğumu belli etmemeye çalışıyorum 🤣🤣🤣 adam o kadar çalışıyor tık yok ben iki ziplayinca yoruliyim olmaz 🤣🤣🤣 sıkıldım pozisyon degistirelim diyorum genelde 🤣🤣
Sutlucikolati karamelek21 kız kolayda aslında benim şu fazla kilom yüzünden ozguvenim eksik kalıyor biraz 🤣🤣
karamelek21 Sutlucikolati kaç kilosun kuzu? Bence kilo ile alakalı deyil biz pozisyonu yanlış uyguluyoruz,adet bittikten sonra bir deneyecegim yine🤣