Sutlucikolati Kızlar kaç gündür peri uğramıyor buralara fark ettiniz mi ? Ne oldu uygulamayı mi sildi ne yaptı 😅 @perimasali802_ nerelerdesin kııııızzzz gellll 😅😅
Bubenimoykumm karamelek21 birde birisi ona yazmış erkek olduğunu söylemiş. O da buraya artık güvenmediği için tüm postlarını sildirmek istedi silindi mi bilmiyorum
karamelek21 Sutlucikolati yok yok şu dadanan sapık yüzünden sogudu bence burdan o günden sonra görmedim birdaha kendisini,ama çok üzüldün 🥹
Sutlucikolati karamelek21 aaa kız o erkek mi çıktı yeni öğrendim bu erkekler nereden buluyo burayı ya
Bubenimoykumm Sutlucikolati hayır o erkek çıkmadı. Bi hesap ona özelden yazmış erkek olduğunu söylemiş karısıyla sorunları varmış vırt zırt saçma sapan
nilsu Bubenimoykumm çok saçma bir gerekçe. Gitmesine şaşırdım çok seviyordu burayı. Sürekli diri tutmaya çalışıyordu burayı. Herkese gaz veriyordu. Burada çoğu kişi onu seviyordu.
Bubenimoykumm Sutlucikolati onu geçtim herkes kendi postunu silebilse daha iyi olabilir. Mod lara anında ulaşılamıyor nitekim.
Bubenimoykumm nilsu size göre saçma olabilir ona göre geçerli bir sebepmiş demekki. Ne diyelim sağlık olsun kim nerde nasıl mutluysa öyle olsun. Kendisine de dedim burada +18 konuşuluyor olabilir ama sınırları da çok aşmamak lazım sonuçta sanal bir ortamdayız.