TombulHatun Eskobar egzemaya benziyor esko geçmiş olsun atopik ciltler için bepanthol kremi var gidene kadar ecz. Danışıp kullan istersen
Eskobar TombulHatun kortizonlu krem verdi kadın doktoru 4 hafta kullandım ama tok geçer gibi oldu bırakınca tekrar başladı böyle sivilce gibi bişeyler var kaşıdıkca sulanıyor
Bubenimoykumm Eskobar abdestli şekilde temre duasını okuyun. Annem okur kalemle çizer etrafını ve yara küçülerek iyileşir. Geçmiş olsun
belladonna Eskobar Yanlış bilmiyorsam egzama olmuşsun esko. Arkadaşım hamileliğin son aylarında ve lohusalıl dönemin de baya uğraştı. En son kantaron yağı ile sakinleştirdim demişti. Evinde varsa ya da bulabilirsen bir dene istersen.
Eskobar belladonna teşekkür ederim aslında var ama hamilelik ve emzirme dönemi olduğu için kararsız kaldım bilmiyorum
belladonna Eskobar Bende net bir bilgi bilmiyorum. Kimi sağlıkçılar kullanılır diyor, kimisi kullanılmaz.. Danışabileceğin bir sağlıkçı varsa bir danışmakta fayda var.
Eskobar belladonna doktora kadar çekceğim sanırım Gebelik kolestazı diye bişey varmış acaba omu dedim ama doğumdan sonra geçiyomuş o benimki dahada azdı
belladonna Eskobar Değerlerin düşmesi doğumdan sonra hemen olmuyor diye biliyorum. Bazı kişilerde bir kaç hafta daha sürebiliyormuş öyle de olabilir
373738 Eskobar bacım makineye ekstra durulama özelliğine bas ve gerçekten uzak dur deterjandan bir gözlemle bakalım çok kötü olmuş çünkü sağlıgında. Önemli değil hiçbişey
Cicikiz Eskobar sadece ellerinde mi benimde çok kaşınıyor ellerimin üstü kızarıyor ama böyle değil sanırım kullandığımız deterjanlardan vs oluyor