gizo00 yarentoo yani bana da normal geldi bende spora gittiğim zamanlar erkenden gider ısınırdım ilk önce
yarentoo gizo00 spor öncesini sonrasını bilmiyorum. Bana orada bekleyeceğini söyledi yanında bir park var. Bir şeyler saçmaladı ama önce parkta bekleyeceğim dedi sonra yürüyüş yapacağım dedi sonra salona gireceğim ısınıcam dedi değişik.
Medusa yarentoo Önceden gidip ısınması normal aslında ama sana yaptığı açıklama garip bence. Bu kısmı konuşabilirsin geldiği zaman
Bubenimoykumm yarentoo ısınmak için biraz erken gidiyor veya bir önceki ders sarkmış olabilir bnım eşimde gidiyor
yarentoo Bubenimoykumm hmm valla bir hevesle gidiyor bide hevesini de kırmak istemiyorum kilo vermesi gerek. Konuştuk neyse ki 🥲
Dnz yarentoo Haftada 3 gün bende gidiyorum canım her gittiğimde de saatim gelmeden erkenden gider yavaş yavaş başlarım veya salona yakın yürüyüş alanı var ilk orada yürüyüp sonra salona girerim ne bileyim bana gayet doğal süreç geldi yani olması gereken
yarentoo Medusa evet anlaştık ben daha çok boşverdim. Kendisi dedi ki o kadar erken gittim hevesim kaçtı dönüyordum nerdeyse hiç münakaşaya girmedim nasıl isterse öyle hareket etsin :)) burdakiler de normal deyince hava dedim