373738 kuzum yapıyorum ama benimki bi tuhaf ya ne biliyim sevmiyo mu nedir artık gitmeyi bile düşünüyorum üzülüyorum ama yapcak bsy yok gibi geliyo sanki kendi pek oralı degil gibi ne biliyim cok.yoruldum yalnız hissediyorum mesela gecen tatlı yedigimiz bi yere gittik en son gittigimizde oglum 6 aylıktı şuan 2. De var 1 bucuk.yasinda dusun 3 sene olmus yani ve ben hic bsy hissedemiyorum konusmadi da duygusal.bi konudan ya da önceden foto paylasirdim cekerdik simdi sadece çocukları cektim ve patlastim ve tek kendimi esim sevmiyo ve ne yaparsa yapsın zor yapıyo icinden gelmiyo gecen pazar da dışarı çıktık küçük ogluma merdivenlerden inmesini söyledim diye bana çocuğu merdivenden atcaktın diyo o an gerildim bağırma diye bağırıp durdu cocuklara bende birinin ayakkabısını giydirip aşağı inmesini istedim ki ikisi bir coşuyolar diye neymis itcekmisim.nerdeysw ben zaten hic tarafından sevildigimide hissetmiyorum dusun kaynanamla onun köyüne gitmeyi dusunuyorum yani… cunku bok gibi bi yaz gecirdim ve sadece 5 kere filan disari ciktik 3 u benim zorumla… kırgınım ama en cok kendime ..