_rumuzyok Çok kötü zamana denk geldik bu ne böyle arkadaş cinayetlerin tecavüzlerin bitmediği bi dönemdeyiz birini sindiremeden diğer bir olayla uyanıyoruz biz kadınlardan niye bu kadar korkuyorlar niye bizleri yok etmek istiyolar ve yok etmeye çalışıyorlar
HurremSultan _rumuzyok dün haberi gördüm kanım çekildi sanki ruhum bedenimden çıktı. Bir kaç saat kendime gelemedim tansyonum düştü mahfoldum eşime de diyememdim dedim ararsam seni koş eve gel iyi değilim çocuklar tek kalmasın… Ben görmeye dayanamadım bu Allah’ın belasi oc bunu nasıl yapmış ya nasillll Gencecik kız yaaaa Allah’ım sen evlatlarımızı koru yarabbi bu devir cok kötü çok
Lovely_00 morgecelikli şerefsizin biri ilk önce sevgilisini başını vücudundan ayırıp öldürüyor sonra da gidip eski sevgilisini parçalara ayırıp öldürdü 5 yıldır kurtulamamış bırakmamış peşini 🤬
_rumuzyok Fark eder mi sevgili yada değil eşi yada değil bir insan ya insan ula o kadar küfür edesim böyle en yüksekten aşağıya verip veriştiresim varda ah ulan ahh içimdekilerin küfür olarak kelime karşılığı yok
_rumuzyok Valla büyükbaşlar oturdukları yerden kıçlarını büyüteceğine adalet için bir şey yapmalılar yoksa yarın bu kişi bende olabilirim o yüzden herkes ali kıran baş kesen olmuş dolanıyor dışarda
kizatasozu Bende gördüm haberi hislerimi tarif edemem. artık dışarı çıkmaya da korkuyorum kızım var bide ya kızım onun için kat kat daha fazla korkuyorum artık çantamda biberon ruj değilde biber gazı tasicam en çok bu yaralıyo beni 😞
kizatasozu morgecelikli narin olayini haftalarca konuştular ama Osmaniye’de 14 yaşındaki kız çocuğunun 18 kişi tarafindan tecavüze uğradığını ve 8 kişinin geri salindigini haber bile yapmadılar tm narin olayida çok üzücü ama bu nasıl bu döngü anlamıyorum ya o 8 kişiyi başka cocuklarada tecavüz etsinler diyemi saldılar 😠
kizatasozu pinkdreamss taşı ama suç sayiliyormus hatta silah yerine geçiyormuş ve AVM lere almiyorlarmis benim aklıma başka bişey geldi hani yağ sökücü Ler varya temizlik yaparken sıkınca gözümüz yaniyo nefes kesiyor onu bı sprey şişesine doldurup yanımda taşımayı düşünüyorum buda suç olurmu acaba
pinkdreamss kizatasozu cnm suç diye taşımadım evde duruyordu ama başka yol bırakmadılar kadınlara inanın çocuklarımla bile yolda yürürken bazı yalaşık tipler dik dik bakıyor korkuyorum artık heran herşey olabiliyor 🥹 çocuklarım ıcın çok endişeliyim Rabbim tüm kadınlarımızı çocuklarımızı korusun 🩷
kizatasozu pinkdreamss amin cnm bende dışarda tek gezmek isterdim şimdiye kadar ama artık korkuyorum ne tek giderim ne kızımı görürüm bundan sonra